navigatie overslaan

De Reest Multimedia

Voor alle bedrijfsuitingen

De Reest Multimedia is een totaalaanbieder op het gebied van marketing- en communicatiemiddelen met zowel ontwerp als productie in eigen huis. Voor haar relaties verzorgt zij naast het ontwerp, opmaak, print en bedrukking van zeer uiteenlopende materialen en formaten ook de bedrukking van kleding, voertuigen, reclameborden en panden. “Onze veelzijdigheid komt in onze bedrijfsnaam goed tot uiting”, zegt Arie Lunenborg. “We hebben vrijwel alles in eigen huis, kun aanvullende service en ondersteuning bieden zoals postale verzending, we denken mee in oplossingen en dat maakt ons sterker dan veel internetaanbieders. Doordat alle diensten in een vrij kleine organisatie goed op elkaar aansluiten, kunnen we snel, efficiënt en effectief werken en dat is in het voordeel van onze relaties.”

Sociaal verantwoord ondernemen

Met de overname van Reestmond Druk in 2012 – tot dan onderdeel van de Sociale Werkvoorziening Reestmond uit Meppel – veranderde er veel voor de Reest Multimedia. Met deze overname werd het aantal personeelsleden en drukcapaciteit verdubbeld. Vanaf dat moment heeft De Reest Multimedia ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Nog steeds bestaat ongeveer de helft van het team hieruit, waarmee naast vakmanschap het sociale en maatschappelijke karakter van het bedrijf goed naar voren komt. Per 1 juli is Drukkerij Spijkerman en de uitgave “De Groene Post” uit Zuidwolde overgenomen wat nog meer de regionale functie van ons bedrijf benadrukt.

Mooie mix van klanten

Sinds 2017 werkt De Reest Multimedia vanuit een nieuw pand in Staphorst. De klik met de Staphorster gemeenschap is goed te zien aan het groot aantal vaste klanten dat varieert van de MKB-ondernemers, de overheid, kerken en grotere bedrijven maar ook verenigingen en stichtingen die hier terecht kunnen. Wil jij compleet ontzorgt worden op het gebied van jouw bedrijfsuitingen? Dan staat het betrokken en enthousiaste team van De Reest Multimedia graag voor je klaar!

Contactgegevens

De Reest Multimedia