navigatie overslaan

Bakkerij Ubak - Rouveen

De bakker van Staphorst, Rouveen en Meppel

Door hun jarenlange bestaan in combinatie met drie vestigingen heeft Bakkerij Ubak een regionale bekendheid. Ubak en Bakkerij zijn begrippen die onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Dit is onder andere te merken aan de loyale en betrouwbare klantenkring die de bakkerij in al die jaren heeft opgebouwd. Bakkerij Ubak heeft een breed assortiment aan brood, banket en (bruids)taarten, waarbij kwaliteit en service altijd voorop staan. Dagelijks wordt er vers brood gebakken in de bakkerij in Staphorst en worden er onder andere ook koeken gemaakt op de vestiging in Rouveen. Ook ben je voor de bekende Staphorster rolletjes bij Bakkerij Ubak aan het juiste adres.

Een familiebedrijf met historie

Bakkerij Ubak is door het ontstaan in 1903 een bedrijf met historie. Het familiebedrijf is begonnen vanuit de boerderij toen er daar brood werd gebakken. Bijna 120 jaar later heeft het bedrijf zich enorm ontwikkeld, maar staat nog steeds de familie Ubak aan het roer. Het bedrijf heeft ook samenwerkingsverbanden met diverse supermarkten gehad, maar tegenwoordig hebben zij enkel nog de focus op de bakkerij met prachtige vestigingen in Staphorst, Rouveen en Meppel. Gastvrijheid en kwaliteit worden door veel klanten benoemd als belangrijkste kenmerken waardoor ze dagelijks naar Bakkerij Ubak terugkeren.

Webshop

Ondanks dat Bakkerij Ubak een rijke historie heeft, gaan zij ook met de tijd mee. Zo kan je in de winkels naast brood, banket en taarten een ‘koffie to go’ bestellen. Ook is het mogelijk om online een bestelling te plaatsen bij één van de drie vestigingen in de webshop van Bakkerij Ubak. Dit voorkomt een wachtmoment in de winkel en zo ben je verzekerd dat je kan genieten van jouw gewenste brood of banket. Zowel afhalen als bezorgen is mogelijk. Bakkerij Ubak is een historisch familiebedrijf die met de tijd is meegegaan.

Contactgegevens

Bakkerij Ubak - Rouveen