navigatie overslaan

Ontdek fluisterstil de mooiste plekjes van Staphorst en de schilderachtige omgeving. De kenmerkende boerderijen aan ‘de Streek’, het idyllische Reestdal, de bossen van de boswachterij en het veenweidegebied Olde Maten. Het is omringd door prachtige plaatsen als Hasselt, Meppel, Giethoorn, Echten en Zuidwolde.

Maak een prachtige ontdekkingstocht! Pak de E-Broezer, E-Stapfiets, E-Bike, Mountainbike, Dorpsfiets of Bakfiets!

E-Broezer

Met de E-Broezer trek je hoe dan ook veel bekijks onderweg! De E-Broezer heeft een stoere motor look. Het ziet er niet alleen gaaf uit, ze rijden ook nog eens comfortabel. Het is fluisterstil. Je kunt de vogels onderweg horen fluiten. Perfect voor een gezellig uitje met vrienden, familie of collega’s. Uiteraard krijg je bij de huur van een E-Broezer ook een mooie gratis route mee.

E-Bike

Fietsen is dé ideale manier om op een actieve manier de prachtige omgeving van Staphorst en omliggende plaatsen te ontdekken. Zo kom je op plekken waar je met de auto niet mag komen. Staphorst beschikt over meer dan 100 km aan fietsnetwerk. Met de kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen geniet je heel relaxt van de omgeving.

E-Stapfiets

De E-Stapfiets is een uniek elektrisch vervoersmiddel. Je wandelt rustig terwijl je de snelheid en bereik hebt van een fiets. De E-Stapfiets is een kruising tussen een step, fiets en loopband. Het is fluisterstil en zadelpijn is verleden tijd. Het brengt ultiem wandelgenot en plezier. Ook bij de mensen die jou onderweg gaan zien. Perfect voor een gezellig uitje met vrienden, familie of collega’s.

Mountainbike

De meest actieve en sportieve manier van fietsen is het huren van een mountainbike. In de boswachterij ligt een prachtige MTB-route. De lokale vrijwilligers van de fietsclub zorgen dat die tiptop onderhouden wordt. Een afwisselend parcours met single-tracks en korte heuveltjes door de bossen en over het heidegebied. Je hebt keuze uit een route van 17 of 25 km. Jij hoeft alleen nog maar de bordjes te volgen.

Dorpsfiets

In Staphorster stijl de omgeving verkennen doe je met een dorpsfiets. Fietsen is dé ideale manier om op een actieve manier de prachtige omgeving van Staphorst en omliggende plaatsen te ontdekken. Zo kom je op plekken waar je met de auto niet mag komen. Staphorst beschikt over meer dan 100 km aan fietsnetwerk.

Bakfiets

Het leukste is fietsen met de hele familie. Met de bakfiets kunnen ook de allerkleinsten mee. Natuurlijk kan je er ook nog veel andere dingen in kwijt. Denk aan de spullen voor een picknick, potje voetbal of de hond. Zo neem je gemakkelijk mee wat je gezin nodig heeft voor een leuk dagje uit.