navigatie overslaan

Met de E-Broezer trek je hoe dan ook veel bekijks onderweg! De E-Broezer heeft een stoere motor look. Het ziet er niet alleen gaaf uit, ze rijden ook nog eens comfortabel. Het is fluisterstil. Je kunt de vogels onderweg horen fluiten. Perfect voor een gezellig uitje met vrienden, familie of collega’s. Uiteraard krijg je bij de huur van een E-Broezer ook een mooie gratis route mee.

Over de locatie en tarieven

Deze E-Broezer wordt verhuurd door E-Broezer Verhuur Mennink. Het bedrijf is gevestigd aan de Heerenweg 13 in IJhorst. Een dorp midden in het Reestdal. IJhorst is omringd door prachtige plekken als natuurlijk Staphorst, maar ook Giethoorn, Meppel, Balkbrug en Dalfsen. De E-Broezers worden per dagdeel verhuurd. In de ochtend van 10:30 tot 14:00 uur (3,5 uur) en in de middag van 14:00 tot 17:00 uur (3 uur). In de beiden gevallen zijn de kosten € 35,- per dagdeel. Voor bijrijders vanaf 10 jaar wordt een vergoeding van € 5,- per E-Broezer gerekend.

Handige info

  • Iedere deelnemer is in het bezit van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs.
  • We vragen borg per reservering. Dit bedrag kan vooraf afgegeven worden.
  • Minimale leeftijd bestuurder is 18 jaar.
  • Kinderen t/m 12 jaar mogen mee als het gezamenlijk gewicht onder de 200kg blijft.
  • Je rijdt een vaste route door de schilderachtige omgeving.
  • Een helm is sinds 2023 verplicht. Gelukkig hebben we leuke gratis helmen voor je beschikbaar!

Schitterende routes door de omgeving

E-Broezer Verhuur Mennink heeft zes schitterende routes door de regio op papier gezet. De routes zijn – gratis – verkrijgbaar bij een reservering. De routes zijn voorzien van informatie over de omgeving en goede horeca onderweg. De route kan met een kaart als een app op de telefoon worden uitgelezen.

Reservering op maat

Wil je een hele dag een E-Broezer of E-Stapfiets huren, staat jouw gewenste tijdstip er niet tussen of wil je meer reserveren dan beschikbaar in de reserveringsmodule? Of wil je een E-Broezer of E-Stapfiets rit combineren met een arrangement of andere activiteit? Doe dan een verzoek bij een reservering op maat. Vul je naam, email, telefoonnummer en verzoek in. Dan wordt je zo snel mogelijk teruggebeld.

Reserveer een E-broezer