navigatie overslaan

In Staphorst, Rouveen of IJhorst moet je zijn! Met ondernemers, organisaties, gemeente Staphorst werken we aan het nog leuker maken van vrijetijdsbesteding. Voor mensen die er wonen of mensen die te gast zijn. Één ding is zeker; als we slim samenwerken, hebben we meer bereik en kunnen we meer realiseren. Samen maken we meer mogelijk. En dat doen we op een manier die bij ons past. Bekijk hieronder alle mogelijkheden en doe mee!

Minigids aanmaken

Bied jouw websitebezoekers toeristische informatie over de omgeving met de Ontdek Staphorst minigids. Je helpt hiermee de regio te promoten en tegelijk bezoekers hun weekendje weg of vakantie compleet te maken. De minigids is eenvoudig als widget op de website te plaatsen. Je hebt zelf de regie over welke informatie jouw websitebezoeker te zien krijgt. Naast activiteiten uit de omgeving kunnen er ook routes, tips en een kaart van de omgeving getoond worden. Het aanmaken van een minigids widget kost slechts 2 minuten van uw tijd en is een echte aanwinst voor je website.

Doe je mee?

Ontdek Staphorst magazine

Uitgeverij Trots op maakt in samenwerking met Stichting Ontdek Staphorst een magazine boordevol inspiratie voor invulling van vrije tijd in Staphorst, Rouveen en IJhorst. Op de pagina wordt het doel, oplage, verspreiding en mogelijkheden voor advertorials en advertenties van het Ontdek Staphort magazine uitgelegd. Doe jij als ondernemer ook mee en profiteer je van de grote oplage van het Ontdek Staphorst magazine?