navigatie overslaan

Boer Staphorst

Alles voor thuis

Voor optimaal wooncomfort en een uniek thuisgevoel moet je bij Boer Staphorst aan de Achthoevenweg 2 zijn. Bij deze prachtige winkel kan je terecht voor alle zaken in je huis terecht. Denk aan een complete woninginrichting tot meubels voor in je woonkamer, badkamer, slaapkamer en terras. Maar dat is nog lang niet alles. Denk aan spullen om te klussen, te bouwen, complete keukens en alle accessoires voor in je woning zitten bij deze woonwinkel in het assortiment. Boer Staphorst staat bekend om haar kwaliteitsproducten met deskundig advies. Kortom: alles voor jouw thuis ga je vinden bij Boer Staphorst.

Een bedrijf met historie

Boer Staphorst is een familiebedrijf en al ruim 60 jaar een begrip in de wijde omgeving. Wat begon als een sloopbedrijf is uitgegroeid tot dé grootste winkel op het gebied van woonbeleving van Noord- en Oost Nederland. De winkel heet maar liefst een oppervlakte van 22.000 m2. Jaarlijks brengen er ruim 300.000 mensen een bezoek aan deze kwaliteitswinkel en laten zich inspireren voor hun woning. Het team van Boer Staphorst bestaat uit meer dan 200 gemotiveerde en deskundige medewerkers.

Een gezellig dagje uit

Boer Staphorst is geen dertien-in-één-dozijn winkelketen. In deze unieke winkelomgeving wordt je geïnspireerd door de laatste trends en verrast door het uitgebreide assortiment. En samen met het gratis parkeren, deskundig advies en vele bekende merken is winkelen bij Boer Staphorst altijd een feest. Wil je tijdens het winkelen even bijkomen van alle nieuwe woonideeën? Dan is de sfeervolle bistro – met speelhoek voor de kinderen - de plek om even tot rust te komen. Boer Staphorst heeft alles in huis om er een gezellige dag voor het hele gezin vol met woonplezier van te maken.

Contactgegevens

Boer Staphorst