navigatie overslaan

Bakkerij Slager

Nooit op kwaliteit inleveren

Kwaliteit met een hoofdletter K, daar staat Bakkerij Slager voor. Bakkerij Slager is een moderne brood- en banketbakkerij. Naast de verkoop aan particulier in de winkel leveren zij ook aan restaurants en bedrijven. De bakkerij aan de Oude Rijksweg 63 in Staphorst is gestart in 1942 als een kleine winkel en werd in 1997 overgenomen door de familie Hulst. Op dat moment was het bedrijf al uitgegroeid tot een grote bakkerij. Harm Hulst is opgegroeid in de zaak en kreeg de kans om het prachtige bedrijf samen met vrouw Annekie over te nemen. In 2008 is daar een vestiging in Genemuiden bijgekomen.

Dertig soorten brood en banketspecialist

Bakkerij Slager is een ambachtelijke bakker. Het assortiment bestaat uit maar liefst dertig soorten brood, waardoor iedereen in deze bakkerij kan slagen. Naast vers brood is Bakkerij Slager ook een banketspecialist waardoor je ook voor de lekkerste taartjes en gebak – inclusief gluten- en suikervrij – bij deze winkel aan het juiste adres bent. Natuurlijk ontbreken de Staphorster rolletjes en krentenbrood niet in het assortiment van Bakkerij Slager.

Compleet vernieuwd

In 2017 heeft de winkel in Staphorst een complete make-over gekregen met als doel om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Bakkerij Slager onderscheid zich in haar kwaliteit van brood en banket ten opzichte van de supermarkten. Overtuigd worden? Ga dan eens kijken bij deze bakkerij aan de Oude Rijksweg 63 in Staphorst.

Contactgegevens

Bakkerij Slager