navigatie overslaan

Van Essen, de kleurzaak

Open de deur naar meer kleur in je interieur

Dat is de slogan van Van Essen, de kleurzaak gevestigd aan de Industrieweg 29 in Staphorst. Alles wat er maar aan de wand van een huis of kantoorpand gebeurt kan dit bedrijf leveren of passend advies in geven. Dat betekent dus verf, maar ook wand- en raambekleding. De eigenaresse – Bertie van Essen – is een kleurstylist en heeft haar winkel laten meegroeien naar de actuele vraag op het gebied van moderne aankleding van het interieur. Zowel particulieren, maar ook bedrijven in wijde omgeving weten de weg naar Van Essen, de kleurzaak te vinden. Het bedrijf heeft een totaalconcept waar je van het eerste adviesgesprek tot het uitvoeren van de werkzaamheden ontzorgd kan worden.

Persoonlijke benadering

Toegankelijk door een persoonlijke benadering; zo is de werkwijze van Van Essen, de kleurzaak het beste te omschrijven. Bij een aanvraag komt er bij voorkeur een kleurstylist aan huis om samen alles door te nemen. Zo krijgt zij een gevoel bij de woning en kan er op deze manier het beste advies worden gegeven. “We gaan op zoek naar wat de klant mooi vindt en wat bij de woning past”, vertelt Bertie. Al snel wordt een kleurstylist aan het hoog segment gekoppeld, maar dat is bij dit bedrijf absoluut niet het geval. Voor een betaalbare prijs kan deze kleurzaak veel voor haar klanten betekenen. Van Essen, de kleurzaak heeft een breed assortiment voor een breed publiek.

Unieke samenwerking

Vanaf 2017 is er een unieke en nauwe samenwerking tot stand gekomen met Van Essen, de vakschilder en Van Essen, de spuiterij. Dit geeft de mogelijkheid om de uitgezochte materialen ook door de kleurzaak te laten verwerken. Van Essen, de kleurzaak heeft een gezellige showroom, die een goed beeld geeft van alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn voor de aankleding van de wanden en/of ramen van je woning. Ben je zoekende voor welke kleuren je moet gaan of welke voor langere tijd in de smaak vallen? Daar vertellen Bertie van Essen en haar collega’s je graag alles over. Een bezoekje aan deze gezellige winkel – met parkeergelegenheid voor de deur - is dan ook de moeite waard.

Contactgegevens

Van Essen, de kleurzaak