navigatie overslaan

Boertjes Makelaardij & Hypotheken

Volledig ontzorgen

Voel je thuis bij Boertjes Makelaardij & Hypotheken, dat is de openingszin bij veel uitingen van het kantoor. Bij Boertjes Makelaardij & Hypotheken gaat het met name om het persoonlijke aspect. Mensen volledig ontzorgen op het gebied van de verkoop of aankoop van hun woning, agrarisch vastgoed of bedrijfspand is de missie van dit ervaren bedrijf. De medewerkers van Boertjes staan klaar om hun klanten te ondersteunen bij alle aspecten rondom het verhuizen naar een nieuwe plek. Met het totaalpakket aan dienstverlening kan men hier terecht voor een nieuwe hypotheek, de makelaardij en taxaties in de breedste zin van het woord. Zowel voor woningen, agrarische bedrijven als bedrijfsmatig vastgoed hebben zij specialisten in huis.

Passie voor het buitengebied

Naast de passie voor de regionale woningmarkt, hebben veel medewerkers van Boertjes een unieke band met paarden en de agrarische sector. Met hun uitgebreide kennis van onder andere maneges, pensionstallen en woonboerderijen treedt Boertjes Makelaardij & Hypotheken in een grote regio op als de makelaar van en voor paardenliefhebbers. Met gespecialiseerde makelaar/taxateurs voor het agrarisch gebied, lopen ze regelmatig letterlijk met de “laarzen in de modder” bij diverse agrarische bedrijven. Het bedrijf uit Staphorst is iedereen dan ook graag van dienst wanneer het gaat om een taxatie, aankoop of verkoop van o.a. woonboerderijen, agrarisch vastgoed en paardenbedrijven in het buitengebied.

Rijke geschiedenis

Boertjes Makelaardij & Hypotheken heeft een rijke geschiedenis. Opgericht in 1945 in Dedemsvaart als makelaars- en assurantiekantoor, groeide het in de jaren tot een regionaal kantoor en bleef het in de familie. Begin jaren ‘90 opende Boertjes Makelaardij & Hypotheken een tweede vestiging in Staphorst. Het bedrijf voelde zich qua mentaliteit al snel thuis in dit prachtige dorp. Tegenwoordig is Boertjes Makelaardij & Hypotheken volledig gevestigd aan de Gemeenteweg 75 in Staphorst.

Contactgegevens

Boertjes Makelaardij & Hypotheken