navigatie overslaan

Zuss&Zij

Kwaliteitsschoenen

Zuss&Zij is dé damesschoenenwinkel van Staphorst gevestigd aan de Gemeenteweg 69. Bij deze winkel in hartje centrum kan je terecht voor modieuze, comfortabele en betaalbare damesschoenen. Een uitneembaar voetbed, steunzool en breedtemaat H; bij Zuss&Zij hebben ze het allemaal. Jacquelien Dunnink is vol enthousiasme met haar vak bezig en dat is bijvoorbeeld terug te zien aan de collectie die vrijwel constant wordt aangevuld met nieuwe items. Zuss&Zij is allesbehalve een standaard winkel en dat is te zien in hun unieke – en toch wel gedurfde – aanbod. Dit zorgt ervoor dat er ook veel mensen buiten Staphorst inmiddels Zuss&Zij als het adres voor hun damesschoenen zien.

Uitstekende service

Dat is voor Zuss&Zij enorm belangrijk. Dit wordt gedaan door passend advies te geven, maar dat zie je ook aan de tijd en aandacht die door Jacquelien en haar collega’s uitgaat naar de klant. Wil je even rustig nadenken over je mogelijke aankoop? Geen probleem! Met een heerlijke kop koffie, thee of cappuccino kan je oeven rustig nadenken over je schoenkeuze. Qua prijs kan Zuss&Zij worden gezien als middensegment met topmerken in hun collectie zoals Gabor, Helioform, Rieker, Remonte en Tamaris. De schoenen zelf beoordeeld en ingekocht voordat ze de winkel ingaan.

Passie gevolgd

Jacquelien heeft in het verleden in een schoenenzaak gewerkt voordat ze jarenlang een bekend gezicht was bij de lokale DA drogist. Op het moment dat deze winkel ophield te bestaan werkte Jacquelien al regelmatig bij Jenn – just for women, een bedrijf dat gerund wordt door Jacquelien’s zus Jennita. Toen er een paar panden verderop – op een andere hoek – een winkel vrijkwam speelde Jacquelien en haar zus op de behoefde in om een damesschoenenwinkel te starten in Staphorst. En is de damesschoenenwinkel Zuss&Zij is tevens dé perfecte combinatie met de dameskleding en accessoires van Jenn – just for women. Ook is Jacquelien’s achtergrond als drogist is nog terug te zien aan de voedingssupplementenlijn van New Care, die zij nog vol passie in haar winkel adviseert. Nog niet overtuigd? Kom het enthousiasme en de passie in deze winkels zelf ervaren. Daarnaast heeft Zuss&Zij heeft webshop waar de collectie te bekijken en te bestellen is.

Contactgegevens

Zuss&Zij