navigatie overslaan

Foto Frans Nooren - The Readshop Express

Specialist in foto- en videoapparatuur

Foto Frans Nooren is in 1986 in Meppel begonnen en heeft in begin jaren negentig een vestiging in Staphorst geopend. Inmiddels is de tweede generatie met Wiljan Nooren en zijn vrouw aan het roer en is de winkel enkel nog in Staphorst gevestigd. Wanneer je op zoek bent naar een specialist in foto- en videoapparatuur en alles wat daarbij hoort zoals drones, objectieven, accessoires en meer, zoek dan niet langer en bezoek de ruime winkel aan de Markt 2 in Staphorst. Ook voor pasfoto’s kan je bij Foto Frans Nooren terecht.

Gemakswinkel

Naast de fotospeciaalzaak is Foto Frans Nooren ook een franchise vestiging van The Readshop Express. Deze gemakswinkel heeft alles op het gebied van lezen, dagelijkse service, kantoor, cadeauartikelen en speelgoed, denk daarbij aan puzzels en Lego. Ook tabak is onderdeel van het Readshop concept, dat een lage instapdrempel heeft en waar eigenlijk iedereen kan slagen wanneer je een klein cadeautje, cadeaubon, iets te lezen zoekt. Daarnaast heeft Foto Frans Nooren – The Readshop Express een groot assortiment aan Hallmark wenskaarten.

Geweldige combinatie

Foto Frans Nooren met The Readshop Express is een geweldige combinatie, want dit zorgt voor een ruim zeer aanbod aan artikelen en service. Dat is ook te zien aan de klantenstroom vanuit de gehele regio, want het is altijd gezellig druk in deze grote winkel, die een aantal jaar geleden nog met 40m2 is uitgebreid. Service en klantvriendelijk staan centraal in deze winkel. Wil je weten wat de winkel voor jou allemaal kan betekenen, neem dan ook zeker even een kijkje op de website www.fotofransnooren.nl

Contactgegevens

Foto Frans Nooren - The Readshop Express