navigatie overslaan

Haarmode Dick Heuckeroth

No-nonsense teamplayers

De familie Heukeroth heeft passie voor het kappersvak. Haarmode Dick Heuckeroth heeft veel tijd gestoken in het vinden van het juiste personeel. Een kapper of kapster bij hen moet – naast het leveren van goede kwaliteit – een echte teamplayer zijn en net iets meer willen doen voor de klant dan gebruikelijk. Dat kan bijvoorbeeld zijn door buiten openingstijden geknipt te worden, op locatie, maar vooral alle service verlenen wat nodig is om de klant optimaal tevreden te stellen. Tevens is de kapperszaak bekend door haar no-nonsense aanpak, zonder bijzondere poespas en rechtdoorzee. Iets wat perfect past bij de Staphorster mentaliteit. Deze formule zorgt ervoor dat er families uit Staphorst generatie op generatie al geknipt worden bij Haarmode Dick Heuckeroth, maar ook dat mensen uit Den Haag en andere gebieden van het land de kapsalon weten te vinden.

Niet alleen in Staphorst

Eenmaal door Haarmode Dick Heuckeroth geknipt worden, betekent veelal altijd door Haarmode Dick Heuckeroth geknipt worden. Dit wordt gedaan op drie vestigingen in Staphorst, Meppel en Hasselt. Het bedrijf is ooit in Meppel begonnen en is vervolgens van generatie op generatie overgegaan. Huidige eigenaar Dicky Heukeroth is al de zevende generatie en houdt nu een groot en gezellig team van zo’n 23 kapsters en kappers draaiende. Haarmode Dick Heuckeroth is een nette zaak, waar de klant thuis moeten voelen, prettig ontvangen wordt en waar de koffie klaarstaat.

Knipp&Ko

Naast de drie vestigingen van Haarmode Dick Heuckeroth heeft eigenaar Dicky een aantal jaar geleden ook een nieuw concept ontwikkeld: Knipp&Ko. Trendy en eigentijds zijn kenmerken die deze hippe kapperszaken typeren. Het Knipp&Ko concept is tegenwoordig een onderdeel van de vestiging in Staphorst. Bij Knipp&Ko was het concept dat de klant zonder afspraak binnen kon komen, maar door de coronasituatie is dat nu ook op afspraak. Dit kan voor beide zaken zowel telefonisch als online worden gedaan via de website of via de app van Haarmode Dick Heuckeroth. Maar kom je onverwachts binnen en er is plek, dan zal je altijd worden geholpen! Haarmode Dick Heuckeroth in combinatie met het Knipp&Ko concept is te vinden aan de Ebbinge Wubbenlaan 15 in Staphorst. Voor welk concept je ook kiest: je krijgt gegarandeerd knipplezier bij Dicky Heuckeroth en zijn collega’s!

Contactgegevens

Haarmode Dick Heuckeroth