navigatie overslaan

HEMA Staphorst

Een heel ruim assortiment

Sinds 2009 is HEMA niet meer in Staphorst weg te denken. HEMA is gevestigd in het centrum aan de Ebbinge Wubbenlaan 7. HEMA is landelijk bekend als een winkel voor iedereen en om haar ruime assortiment. Dat onderscheid HEMA ten opzichte van andere winkels. Van kleding van onder tot boven, van spullen en etenswaren in de keuken, handdoeken tot vrije tijds artikelen; voor al deze zaken kan je bij de Hema slagen. Het assortiment van deze HEMA vestiging is speciaal op de Staphorster bevolking afgestemd met bijvoorbeeld extra aandacht voor panty’s.

Vrolijk naar binnen en nog vrolijker buiten

Dat is het streven van HEMA in Staphorst. Dit probeert de franchise vestiging te doen door goede service te leveren en vertrouwde gezichten in de winkel te hebben. Met het bekende team is het voor de klant makkelijk om even een praatje te maken of om een vraag te stellen. De medewerkers van HEMA Staphorst zijn met hun klanten bezig met als doel om ze nog vrolijker naar buiten te laten gaan dan dat ze al binnenkwamen.

Actief op social media

De moedervestiging van HEMA Staphorst zit in Meppel. In totaal heeft deze eigenaar vijf vestigingen want ook Wolvega, Joure en Raalte vallen hieronder. Er is veel onderling contact tussen de vestigingen, waardoor het nog makkelijker is om aan de vraag van de klant te voldoen en snel te kunnen leveren. Wil je alles weten over HEMA Staphorst en hun aanbiedingen? Dan is het een aanrader om hen te volgen op social media, want deze vestiging is zeer actief op Facebook en Instagram.

Contactgegevens

HEMA Staphorst