navigatie overslaan

De Haan Boeken

Meer dan 40 jaar in de boeken

De Haan Boeken is in 1981 begonnen, waardoor zij onlangs haar 40-jarig jubileum mocht vieren. Het bedrijf dat begon in het woonhuis en de garage op Muldersweg 8 is op dezelfde locatie uitgegroeid tot een gerenommeerde boekwinkel inclusief mogelijkheid om online boeken te kopen. De Haan Boeken is vanaf het begin een christelijke boekhandel, waardoor zij zich onderscheidt ten opzichte van andere boekwinkels. Zij bedient als christelijke boekhandel niet alleen de Staphorster klanten, ook klanten uit de wijde omgeving van Staphorst weten haar te vinden. Naast Staphorst heeft De Haan Boeken ook een vestiging in Genemuiden.

Focus op boeken De Haan Boeken had lange tijd een bredere focus, doordat zij naast boeken ook kantoorartikelen verkocht. Zo’n tien jaar geleden is er een apart bedrijf met kantoor- en printartikelen opgestart, gevestigd naast de boekhandel onder de naam Redder Print & Kantoor Service. Hierdoor is de focus van De Haan Boeken volledig gegaan naar het verkopen van een breed assortiment bijbels, theologie, jeugdboeken en allerlei genres voor volwassenen. Naast de nieuwe boeken worden er onder andere cadeauartikelen, wenskaarten, bladmuziek en tijdschriften verkocht.

Met de tijd mee

Naast de fysieke winkel heeft De Haan Boeken ook een webshop. Hier is het volledige assortiment van de boekhandel te bestellen. Zowel particulieren als bedrijven, maar ook kerken en scholen weten de (online) weg naar De Haan Boeken te vinden. Het blijft uiteraard ook mogelijk om telefonisch of in de winkel een bestelling te plaatsen. In de meeste gevallen kunnen de boeken bezorgd worden. De Haan Boeken kan met haar jarenlange ervaring en specifieke kennis als christelijk boekhandel jouw het beste advies geven. Een bezoek aan de winkel in Staphorst of Genemuiden is dan ook de moeite waard.

Contactgegevens

De Haan Boeken