navigatie overslaan

Casa Ciconia

Wakker worden in de natuur

Wakker worden met uitzicht op de bomen en het geluid van vogeltjes? Klinkt dat niet heerlijk? Heb je zin om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Zoek dan niet verder en kom een onbezorgd weekend, midweek of week genieten in het unieke gezinsvriendelijke boshuisje in het Reestdal. Casa Ciconia ligt op het rustig een kleinschalige recreatiepark Landgoed het Reestdal. Het huisje grenst aan het bos en heeft een prachtige eigen bostuin. Een ideale plek voor gezinnen, vriendinnenweekendjes, mensen die graag wandelen, fietsen, mountainbiken en heerlijk willen ontspannen in de natuur.

Gezellige woonkamer met luxe keuken

Het huisje heeft een gezellige woonkamer met een luxe open keuken en landelijke eettafel. De keuken is van alle gemakken voorzien. Via de openslaande deuren kom je op het terras waar je heerlijk kan genieten in de luxe tuinset en gezellige hangstoel. Ook is er een picknicktafel. Casa Ciconia heeft drie slaapkamers. Twee slaapkamers – waarvan één op de begane grond – hebben een uitzicht op het bos en de derde slaapkamer heeft een eigen balkon. De woning wordt compleet gemaakt met een luxe badkamer inclusief douche en bad.

Extra faciliteiten voor kinderen

De bostuin heeft een bohemien sfeer waardoor je een echt vakantiegevoel krijgt. Er hangen gezellige lampjes en lampionnen in de bomen die in de avond voor extra gezelligheid en sfeer zorgen. In het huisje zijn spelletjes aanwezig voor binnen en buiten. Voor kinderen hebben we extra voorzieningen, zoals een ledikantje, wipstoeltje, opklapbare box, commode met aankleedkussen, magnetron etc. De tuin is helemaal omheind. Voor grote kinderen is er een Nintendo Wii en staan er twee grote skelters in de tuin om lekker op te touren. Er is een eigen parkeerplek bij het huisje. Een heerlijke plek om echt even tot rust te komen en je meteen thuis te voelen.

Contactgegevens

Casa Ciconia

voorzieningen

Ligging

  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Faciliteiten

  • Vrijstaand