navigatie overslaan

B&B / Vakentiewoning Schotslandje

Bed & Breakfast Schotslandje bestaat uit een koetshuis met een appartement en een blokhut. De accommodatie is gelegen op een prachtige plek tussen IJhorst en Staphorst aan het natuurgebied van Boswachterij Staphorst ook wel bekend als de Zwarte Dennen.

Een heerlijke plek

Bed & Breakfast Schotslandje bestaat uit een koetshuis met een appartement en een blokhut. De accommodatie is gelegen op een prachtige plek tussen IJhorst en Staphorst aan het natuurgebied van Boswachterij Staphorst ook wel bekend als de Zwarte Dennen. Naast een rustige plek in de natuur is er op het terrein ook van alles te beleven. Voor de kinderen is er een trampoline en vanaf 2023 heeft Schotslandje ook een eigen zwembad. De gasten zijn vol lof over de accommodaties en faciliteiten. Deze zijn te lezen op hun eigen website en op Natuurhuisje.nl waar deze accommodaties ook te boeken zijn.

Het Koetshuis

Het Koetshuis is een appartement voor vier personen, dat zich op de bovenverdieping van de vrijstaande schuur bevindt. De gezellige woonkamer heeft een eethoek en een zitgedeelte met radio en televisie. Er zijn twee slaapkamers, een volledig ingerichte keuken en een badkamer met douche- stoomcabine, wastafel en toilet. Op het terras bevindt zich een hout gestookte hottub die tegen betaling te gebruiken is.

De Schotshut

Deze blokhut - ook wel de Schotshut genoemd - is een heerlijke plek waar twee personen kunnen overnachten. Ondanks de authentieke uitstraling is deze blokhut van alle gemakken voorzien. Denk aan een (compact) keukenblok, een zithoek voorzien van twee tweezitsbanken en een tweepersoonsbed. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de aanwezige buitenkeuken. Vanuit de schommelstoel op de overdekte veranda kan je heerlijk over de weilanden uitkijken.

Contactgegevens

B&B / Vakentiewoning Schotslandje

voorzieningen

Ligging

  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Faciliteiten bed & breakfast

  • Jacuzzi

Voorzieningen B&B kamer

  • Bad
  • Eigen badkamer
  • Keuken
  • Terras