navigatie overslaan

Bed & Wijn De Kasteelhoeve

Bijzonder logeren

Bed en Wijn De Kasteelhoeve maakt logeren bijzonder. Er zijn twee luxe suites die van alle gemakken zijn voorzien. Ze kunnen dienen als mooie uitvalsbasis voor tochten door het Reestdal. Kom tot rust in de heerlijke landelijke sfeer rondom De Kasteelhoeve – die dateert van 1850 - en maak wandelingen of ga lekker fietsen in de uitgestrekte bossen rondom Staphorst. Geniet van al het moois wat de omgeving te bieden heeft. Het team van De Kasteelhoeve zal ervoor zorgen dat je je thuis voelt op onze bijzondere plek.

Ultieme wijnbeleving

Logeren op deze locatie is perfect te combineren met een wijnproeverij bij de Kasteelhoeve aan de Schotsweg 7 in Staphorst. De Kasteelhoeve importeert sinds 1999 kwaliteitswijn van kleine wijnboeren uit de gehele wijnwereld. Zo kunt u in hen assortiment wijn vinden uit Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Slovenië, Oostenrijk, maar ook landen als Zuid-Afrika, Chili, Argentinië, Australië en Nieuw-Zeeland zijn vertegenwoordigd. Inmiddels heeft De Kasteelhoeve meer dan 50.000 tevreden klanten door het gehele land. Maak je overnachting bij Bed & Wijn De Kasteelhoeve dus compleet met een heerlijke wijnproeverij. Lees alles over De Kasteelhoeve op hun website

Van alle gemakken voorzien

De suites van Bed & Wijn De Kasteelhoeve zijn van alle gemakken voorzien. Denk daarbij onder andere aan een kingsize bed, badkamer met regendouche, airconditioning, televisie, gratis wifi en comfortabele zitmogelijkheden. Het is mogelijk om er een heerlijk ontbijt bij te boeken, die al voor je klaarstaat – in en buiten de koeling - wanneer je bij deze luxe suite arriveert.

Contactgegevens

Bed & Wijn De Kasteelhoeve

voorzieningen

Ligging

  • Landelijk gelegen

Voorzieningen B&B kamer

  • Airconditioning
  • Eigen badkamer
  • Televisie
  • Terras