navigatie overslaan

Hotel & Restaurant Zwartewater

"Beleving aan het water"

Schitterende locatie aan het water en uitvalbasis voor fietsers

Een stijlvol familiebedrijf op een prachtige locatie die met de tijd meegaat. Zo kan je in het kort Hotel Zwartewater het beste omschrijven. Het hotel met 51 ruime kamers is gelegen in het knusse “waterdorp” Zwartsluis – aan de grens van de gemeente Staphorst – met uitzicht op de rivier het Zwarte Water. Naast Staphorst, IJhorst en Rouveen liggen ook plaatsen als Meppel, Giethoorn en Zwolle om de hoek, waarmee Hotel Zwartewater voor fietsers de perfecte uitvalbasis is om de schitterende (fiets)omgeving te verkennen. Het hotel wordt vooral in periode tussen april en de herfstvakantie door veel fietsers in Nederland en andere landen in Europa gebruikt. Eenmaal terug na een dag fietsen of recreëren heeft het hotel twee heerlijke restaurants. “de Combuijs” is een live cooking restaurant waar onbeperkt gebruik gemaakt kan worden van een zeer divers en luxe aanbod aan buffetten. In de serre van het restaurant kijk je uit op het Zwarte Water. “Bij Frank” is een á la carte restaurant – met ook een schitterend uitzicht op het Zwarte Water - waar zowel lunch als diner geserveerd wordt.

Zalen met een schitterend uitzicht en buitenterras

Maar Hotel Zwartewater is veel meer dan enkel een hotel. Naast de leisure (vrije tijd) gast komt ook de zakelijke klant met veel plezier op bezoek. Op het Zwarte Water is veel scheepsverkeer en even verder kijk je uit over de groene weilanden. De zalen kunnen voor grotere bijeenkomsten of feesten ook aan elkaar verbonden worden. Bij Hotel Zwartewater organiseren prominente bedrijven hun zakelijke feesten of bijvoorbeeld de jaarlijkse kerstborrel. De combinatie met het hotel maakt deze locatie ook uitermate geschikt voor meerdaagse trainingen en congressen.

Er is meer

Naast het hotel en de zalen heeft het complex ook een partycentrum met daarin zes bowlingbanen gecombineerd met een aantal zalen. Naast recreatief of competitief bowlen kan het partycentrum ook gebruikt worden voor feestjes en partijen. Hotel Zwartewater gaat met de tijd mee. Het complex is de laatste jaren flink aan het verduurzamen en een energietransitie aan het ondergaan. Zo is onlangs het zwembad gesloten om het energieverbruik te reduceren en wordt er op allerlei gebieden – met onder andere zonnepanelen – gewerkt om het hotel en restaurant meer en meer te verduurzamen.

Contactgegevens

Hotel & Restaurant Zwartewater

voorzieningen

Ligging

  • Aan het water

Faciliteiten hotel

  • Bar
  • Familiekamers
  • Parkeerplaats aanwezig
  • Restaurant

Voorzieningen hotelkamer

  • Bad
  • Balkon
  • Koffie/Thee faciliteiten
  • Mini bar
  • Televisie