navigatie overslaan

B&B Het Groentje

Kersverse Bed & Breakfast

Bed en Breakfast Het Groentje heeft sinds maart 2022 haar deuren geopend. In deze interessante accommodatie - in een rustige woonwijk van Staphorst - hebben de bezoekers een eigen ingang bij deze hoekwoning. De B&B is op de begane grond, waardoor deze ruimte voor een ieder geschikt is. De kamer is van alle gemakken voorzien met een heerlijk bed, ruime badkamer met onder andere een regendouche en dubbele wastafel. Daarnaast is er een bankje om heerlijk buiten te zitten en zijn er voldoende parkeermogelijkheden. In de prettige ruimte is er een map aanwezig met schitterende fiets- en wandelroutes, die er volop in de buurt te vinden zijn. Kortom B&B Het Groentje is een ideale plek om met zijn tweeën even helemaal tot rust te komen.

Uitgebreid ontbijt

Wanneer je waarde hecht aan een heerlijk en uitgebreid ontbijt, dan ben je bij B&B Het Groentje al helemaal op de juiste plek. Het ontbijt bestaat uit verschillende soorten broodjes, kaas, vleeswaren, fruit, yoghurt en natuurlijk ontbreekt een eitje niet. De gastvrouw van B&B Het Groentje maakt een ontbijt met hoofdzakelijk biologische producten. Het ontbijt wordt vooraf met de bezoeker afgestemd. Zo krijg jij een ontbijt naar wens en hoeven er achteraf zo weinig mogelijk etenswaren weggegooid te worden.

Persoonlijk contact met hoge klantwaardering

De kamer van B&B Het Groentje is stijlvol met zorg en smaak ingericht. Daarnaast probeert de gastvrouw de bezoekers altijd persoonlijk te ontvangen en uitleg te geven over de kamer, de wensen van het ontbijt door te nemen en de mogelijkheden in de regio door te geven. Meedenken met de gast staat voor haar centraal. Dit alles wordt gewaardeerd, gezien de 9,3 die B&B Het Groentje als klantwaardering op de website BedenBreakfast.nl heeft. Naast deze website is de accommodatie ook te boeken via Booking.com.

Contactgegevens

B&B Het Groentje

voorzieningen

Ligging

  • In het centrum

Voorzieningen B&B kamer

  • Eigen badkamer