navigatie overslaan

Landgoed Het Reestdal

Rust en natuur

In het idyllisch landschap het Reestdal ligt recreatiepark Landgoed Het Reestdal. Het recreatiepark ligt net buiten IJhorst. Rust en natuur zijn de belangrijkste kenmerken van het park. Naast het genieten van de prachtige omgeving met bloeiende hooilanden, wuivend graan, bos, heide en authentieke boerderijen kan je op het park ook heerlijk tot rust komen. Landgoed Het Reestdal maakt geen deel uit van een keten van vakantieparken. De actieve Vereniging van Eigenaren van Landgoed het Reestdal draagt zorg voor het beheer, en heeft kwaliteit en rust hoog in het vaandel staan.

Klein recreatiepark

Landgoed Het Reestdal is een relatief klein recreatiepark. Er staan zo’n 40 woningen op het park. De verhuur vindt zowel plaats door verhuurorganisaties, als door eigenaren zelf. De woningen zijn zeer divers ingericht en zijn geschikt voor vier tot zes personen. Het park heeft verder geen voorzieningen zoals een zwembad of restaurant. In de nabije omgeving is echter voldoende aanbod van om een keer lekker uit te gaan eten of te zwemmen, bijvoorbeeld in Balkburg met het prachtige openlucht zwembad ‘Het Heuveltjesbosbad’.

Midden in de natuur

Vanaf het park loop je zo het bos in. Naast een heerlijke boswandeling is een bezoek aan het gezellige Staphorst of de speelvijver in De Zwarte Dennen ook een optie. De Zwarte Dennen - die ook prachtige wandelroutes heeft – is gelegen op slechts enkele kilometers van het vakantiepark. Gasten kiezen voor Landgoed Het Reestdal voor de rust, privacy en omgeving. Het recreatiepark is gelegen aan de Veldhuisweg 4 in IJhorst.

Contactgegevens

Landgoed Het Reestdal

voorzieningen

Ligging

  • Landelijk gelegen

Faciliteiten

  • Vrijstaand

Voorzieningen bungalow

  • Oven
  • Vaatwasser