navigatie overslaan
Kinderen

Fietstocht - Rondom Staphorst

Na het succes van de eerste editie organiseert WTC Staphorst-Rouveen op 24 juni 2023 de tweede editie van de fietstocht ‘Rondom Staphorst’. Of je nu een fervent wielrenner bent of gewoon graag fietst op een gewone fiets, er is een prachtige route door de gemeente Staphorst om te ontdekken!

+ 3 foto's

Dikke banden Er is een afwisselende route van 50 kilometer uitgezet binnen onze eigen prachtige gemeente. Er kan tussen 10.00 en 12.00 uur gestart worden vanaf de sporthal, Hoogeweg 21 in Staphorst. Onderweg zijn er enkele pauzelocaties ingericht waar gezorgd wordt voor een lunchpakket en drinken. Voorinschrijving is verplicht. De kosten voor deelname bedragen €4,- per deelnemer.

Racefiets Ook wielrenners kunnen genieten van de prachtige omgeving van Staphorst. Er zijn twee mooie routes uitgezet van 80 en 120 kilometer. Er kan tussen 08.00 en 09.30 uur gestart worden vanaf eerdergenoemde locatie. Onderweg zijn er diverse punten waar eten en drinken wordt aangeboden. Bij de finish wacht er een broodje hamburger! Wil je direct van start? Dan raden we je aan om vooraf in te schrijven via www.fietssport.nl. Inschrijving ter plekke is natuurlijk ook mogelijk.

Wanneer

-

Prijzen

Meer informatie over de inschrijving en bijbehorende tarieven is te vinden op onze website www.wtcstaphorst-rouveen.nl