navigatie overslaan
Actief

CompuStore MTB Streetrace Staphorst

Zaterdag 20 mei is de 2e editie van de CompuStore MTB Streetrace in Staphorst.
Een mooie Streetrace voor jong en oud waar de lokale helden en competitierijders hun wedstrijd zullen rijden over een uitgezet parcours op de Tippe.

+ 1 foto's

Na het grote succes van vorig jaar zal dit jaar de 2e editie van de CompuStore MTB Streetrace plaatsvinden op zaterdag 20 mei op het evenemententerrein de Tippe in Staphorst.

Speciaal voor deze wedstrijd wordt er op de Tippe een spectaculair MTB-parcours uitgezet. De KNWU omschrijft dit nieuwe wielerfenomeen als beste;"Vergeet de bossen en de bergen; streetracen doe je gewoon op de verharde weg. Zie het als een combinatie van een wielercriterium en een MTB-wedstrijd. Je fietst tegen de klok en moet onderweg verschillende hindernissen nemen. Spektakel gegarandeerd!"

We beginnen met wedstrijden voor de jeugd vanaf 6 jaar. Er wordt door de jeugd gestreden in verschillende leeftijdsklassen. Later op de middag komen de lokale en regionale dames en heren in actie samen met de licentierijders die strijden voor een overall klassement.

Deze CompuStore MTB Streetrace telt mee in het klassement van de MTB Streetrace Competitie Noord Oost Nederland.

Naast deelnemers is er voor publiek ook voldoende ruimte om van deze wedstrijd te komen genieten, dus zet het alvast in je agenda of schrijf je in via de website!

https://www.compustore.nl/streetrace/

Wanneer

-

Prijzen

Gratis toegang voor publiek