navigatie overslaan

Vakantieboerderij 'An Diek'

Uniek huis op een unieke plek

Vakantieboerderij ‘An Diek’ is een rijks monumentale boerderij aan de twaalf kilometer lange Oude Rijksweg (Diek) die door de dorpen Rouveen en Staphorst loopt. De boerderij is gebouwd in 1850 en tot 2010 in deze staat bewoond. In 2016 is de boerderij gekocht door de familie Kin en in de afgelopen jaren compleet gerenoveerd tot een luxe vakantieboerderij.

Authentieke details in een modern jasje

Ondanks de renovatie zijn alle karaktereigenschappen in deze nostalgische woning in tact gebleven. Bijvoorbeeld de stramienlijnen, panelen en vloertegels zijn in de oude staat hersteld. De boerderij biedt ruimte aan zes personen en beschikt over een slaapkamer en luxe badkamer met sauna op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een tweede badkamer. In de keuken vindt u alles wat u nodig heeft om van een heerlijke vakantie te genieten. Achter de woning is een tuinhuis – in de oude stijl – te vinden met een buitenkeuken en alle bijbehorende faciliteiten zoals een BBQ. Bij de boerderij is voldoende buitenruimte om uw auto en eventuele fietsen te parkeren. Daarnaast is de oude boerderij gasloos, doordat de woning door middel van een warmtepomp wordt verwarmd.

Bijzonder genieten

Eén ding is zeker: wanneer je kiest voor deze luxe zespersoons woonboerderij aan de karakteristieke ‘Diek’ overnacht je op een bijzondere plek in een bijzondere straat waar je nog lang over kunt napraten. Ondanks de authentieke details en sfeer is er aan comfort geen gebrek. Tevens zijn er in de regio tal van mogelijkheden om te recreëren. Kom het zelf ervaren bij Vakantieboerderij ‘An Diek’ in Staphorst!

Contactgegevens

Vakantieboerderij 'An Diek'

voorzieningen

Ligging

  • In het centrum

Faciliteiten

  • Vrijstaand

Voorzieningen bungalow

  • Airconditioning
  • Bad
  • Bedlinnen aanwezig
  • Openhaard
  • Oven