navigatie overslaan

B&B Jan-tie

Prachtige locatie in Rouveen

Deze woning aan de Beukenlaan in Rouveen heeft een Bed & Breakfast met twee kamers. Beneden is er een luxe tweepersoonskamer met een tweepersoonsbed met een eigen douche. Boven is er een kamer met twee éénpersoonsbedden met een gedeelde badkamers. De woning ligt aan het water en er zijn buiten diverse mogelijkheden om heerlijk te zitten. Een combinatie van een rustige locatie met een prachtig uitzicht, gastvrij ontvangst, smaakvol ontbijt en diverse toeristische mogelijkheden in de buurt maakt het dat de gasten het heerlijk vertoeven vinden bij Jan-tie aan de Beukenlaan in Rouveen.

Genieten van het uitzicht en de omgeving

Bij deze Bed & Breakfast kan je heerlijk buiten zitten. Jan-tie heeft aan het water drie terrasjes waar je in de avond heerlijk kan nagenieten van je dag of in de ochtend kan starten met je ontbijt. Ook is het mogelijk om met de bewoners gezellig onder de overkapping te zitten. De mogelijkheden in de regio zijn legio. Toeristische plekken als Giethoorn en Belt-Schutsloot zijn vlakbij. Dit alles zorgt ervoor dat deze accommodatie zowel door toeristen als voor zakelijke doeleinden wordt geboekt.

Pietje Precies

De gastheer en gastvrouw laten niets aan het toeval over. De kamers zijn altijd zeer netjes en ook zullen zij er alles aan doen om de gasten naar het zin te maken. Dit wordt onder andere gedaan met een uitgebreid ontbijt, waarbij veelal streekproducten worden gebruikt. Ook ideaal: er zijn voldoende parkeermogelijkheden op het eigen erf. Dit alles is ook te zien aan de lovende reacties en de 9,1 klantenreview die deze accommodatie op Booking.com heeft. Dit is tevens de website waar de kamers van B&B Jan-tie aan de Beukenlaan in Rouveen te boeken zijn.

Contactgegevens

B&B Jan-tie

  • Adres Beukenlaan 51
    7951 HN Rouveen

voorzieningen

Ligging

  • Aan het water