navigatie overslaan

B&B Staphorsterveld

Midden in het natuurgebied

Deze sfeervolle 5-tulpen (sterren) Bed & Breakfast bevindt zich midden in het natuurgebied Staphorsterveld. In 2019 kocht de familie Grendel deze karakteristieke boerderij aan de Dekkersland 4a in Staphorst, die voor hen wat aan de grote kant was. Zoals bij meer Staphorster boerderijen zijn er twee voordeuren. Dit zorgde ervoor dat er relatief makkelijk een zelfstandig appartement gecreëerd kon worden. De familie heeft er werkelijk een prachtig en luxe appartement van gemaakt. De combinatie van comfort, rust en luxe faciliteiten maakt dat een bezoek aan B&B Staphorsterveld een onvergetelijke ervaring wordt.

Wat mag je verwachten?

Bij aankomst wordt je door de gastheer of -vrouw ontvangen met een kopje koffie of thee. Bij bijzondere gelegenheden – denk aan een huwelijksreis - kan B&B Staphorsterveld ervoor zorgen dat de bubbels voor je klaar staan! Het prachtige appartement is zeer luxe met een prachtige keuken, heerlijke zithoek, een groot bed en comfortabele badkamer. De leefruimte bedraagt ongeveer 23 m2 exclusief de sanitaire ruimtes. Sfeer is voor de familie Grendel zeer belangrijk en daar zijn ze uitstekend in geslaagd bij hun B&B. Het uitzicht is ook prachtig, want met een beetje geluk zie je vanuit je raam in de ochtend de reeën door het bos lopen.

5 tulpen

B&B Staphorsterveld heeft het label 5-tulpen – vergelijkbaar als sterren – gekregen. Een Bed & Breakfast met vijf tulpen is van een uitzonderlijk niveau, waarvan er slechts rond de tachtig in Nederland zijn. Bij B&B Staphorsterveld is alles tot in de puntjes verzorgd en wordt er alles uit de kast gehaald om jou een fantastisch verblijf te bezorgen. De voorzieningen, service en kwaliteit zijn van topniveau en als gast ontbreekt het je aan niets. Voor meer informatie over de 5-tulpen classificering kan je ook kijken op: www.bedandbreakfastclassificatie.nl

Contactgegevens

B&B Staphorsterveld

voorzieningen

Ligging

  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Voorzieningen B&B kamer

  • Eigen badkamer
  • Keuken
  • Koffie/Thee faciliteiten
  • Televisie
  • Terras