navigatie overslaan

Natuurhuis Schotshofje

Bed & Buitenleven

Mensen mee laten genieten van het buitenleven en de geweldige omgeving, daar gaan de eigenaren van het Schotshofje voor. Robert en Margo zijn sinds 2013 eigenaren van deze oude boerderij gelegen op een natuurerf in IJhorst. Dit natuurhuisje is een vakantieverblijf voor twee personen. Deze plek is uitermate geschikt voor mensen die van wandelen in de natuur houden en de rust willen opzoeken. Het huisje grenst aan het hofje, de boomgaard van de oude boerderij die dateert uit 1876. Achter op de deel is een apart vakantieverblijf gecreëerd met een eigen ingang onder de naam Schotshofje.

Familieproject

In deze boerderij vullen nieuw en oud elkaar aan. De authentieke gebinten van de boerderij zijn nog steeds zichtbaar, maar de complete boerderij inclusief vakantieverblijf is voorzien van alle moderne gemakken en voorzieningen. Schotshofje is een project van de hele familie. De creatieve dochters van Robert en Margo hebben meegedacht aan de styling en planvorming van deze vakantiewoning. De “Bed en Buitenleven” zoals Robert en Margo deze woning het liefste noemen hebben ze grotendeels zelf – met behulp van een professionele aannemer en installateur – gerealiseerd. Het resultaat mag er zijn! Nieuwsgierig geworden? Dan is het zeker een aanrader om de foto’s op www.schotshofje.nl te bekijken.

Natuurerf

Schotshofje staat op een natuurerf van 4000m2 gelegen aan de Schotserf. Het erft is voorzien van een fruitboomgaard, heggen, houtwal, erfbosje, moestuin en een wild bloemenveldje. Dit alles zorgt ervoor dat er veel bijzondere vogels en zoogdieren rondom het erf te vinden zijn. Het is na een heerlijke wandeling goed toeven in de fruitboomgaard, waarbij een goed glas wijn en een plankje heerlijke streekproducten eigenlijk niet mag ontbreken. Vakantiewoning Schotshofje is voorzien van een sfeervolle speksteenkachel en centrale verwarming. Verder is de knusse woning van alle gemakken voorzien.

Contactgegevens

Natuurhuis Schotshofje

voorzieningen

Ligging

  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Voorzieningen B&B kamer

  • Keuken
  • Televisie
  • Terras