navigatie overslaan

EuroParcs Reestervallei

Prachtig vakantiepark voor jong en oud

Midden in de uitgestrekte bossen van het Reestdal ligt vakantiepark EuroParcs Reestervallei. Dankzij de prachtige ligging in de natuur en de faciliteiten op het park is er genoeg te beleven voor jong en oud! En of je nu met z’n tweetjes tot rust wilt komen of iets zoekt voor de hele familie: bij EuroParcs Reestervallei heb je volop keuze. Niet alleen zijn er 120 chalets, je kunt ook luxe kamperen in een van onze 10 glampingtenten. Daarnaast is er op het park een groepsgebouw voor maximaal 23 personen en 2 vakantiewoningen waar je met 10 personen terecht kunt.

Faciliteiten op het park

Op warme zomerdagen kun je heerlijk zwemmen in het buitenzwembad van EuroParcs Reestervallei. Terwijl de ouders genieten op de ligbedden, spetteren de allerkleinsten in het peuterbadje. Voor sportievelingen is er een speelveld, voetbalveld en een midgetgolfbaan waar je je uit kunt leven. Of kom knuffelen met de dieren in de dierenweide. Ze zijn gewend om veel geaaid en geknuffeld te worden door kinderen. Dus als de kinderen rustig en lief zijn, komen de dieren graag naar ze toe. Heb je na zo’n inspannende dag lekkere trek? Kom dan iets halen bij onze snackbar.

Ontdek de omgeving op de fiets of E-chopper

Op EuroParcs Reestervallei bevind je je midden in de natuur. Het is dan ook heerlijk om er lopend of op de fiets op uit te trekken en het prachtige Reestdal met wuivende graanakkers en het kabbelende water van De Reest te ontdekken. Via de receptie kun je een fiets of E-chopper huren én ze helpen je graag op weg met tips voor de mooiste wandel- en fietsroutes in de omgeving. Zo ben je vanaf het park in 10 minuten bij recreatieterrein De Zwarte Dennen. Hier vind je een kinderspeelplaats, ligweides en een speelvijver die dankzij het langzaam aflopende strand ideaal is voor kinderen.

Contactgegevens

EuroParcs Reestervallei

voorzieningen

Ligging

  • Bij het bos

Faciliteiten

  • (Indoor) speeltuin
  • Bungalow
  • Chalet
  • Outdoor Zwembad
  • Wasmachine

Voorzieningen bungalow

  • Wasmachine