navigatie overslaan

Vakantieboerderij Reezicht

Groepsaccommodatie voor 48 personen

Reezicht is een ruime en gezellige vakantieboerderij voor minimaal 30 tot maximaal 48 personen. De groepsaccommodatie – die heerlijk vrij in de natuur ligt - heeft 24 kamers van twee personen. Vakantieboerderij Reezicht beschikt over een grote leefruimte waar de gasten zich met alle faciliteiten ook uitstekend kunnen vermaken wanneer het iets minder weer is. De leefruimte beschikt tevens over een open keuken en een gezellige bar, waardoor je als groep heerlijk bij elkaar kunt zijn. Buiten is er op deze vakantieboerderij ook van alles te beleven. Denk aan skelters, boerderijdieren, voetbal/volleybalveld voor de jongeren tot een groot terras voor de volwassenen. Je hebt als groep veel privacy, omdat er altijd maar één groep per keer op de accommodatie aanwezig is.

Van familieweekenden tot educatieve en zakelijke doeleinden

In de weekenden wordt Vakantieboerderij Reezicht veelal door families gehuurd. Vanuit de reacties is te lezen dat zowel kleine als grote kinderen zich uitstekend weten te vermaken op deze gezellige groepsaccommodatie. Doordeweeks wordt Vakantieboerderij Reezicht ook gebruikt voor andere doeleinden. Zo verwelkomen Jan en Ellen van den Berg regelmatig groepen vanuit scholen, maar ook voor zakelijke doeleinden wordt Vakantieboerderij Reezicht ingezet. Denk aan een training of een zakelijke bijeenkomst inclusief overnachting. Aangezien de leefruimte over een beamer met groot scherm beschikt kunnen er ook perfect presentaties worden gehouden.

Volop plezier in het werk

Jan zijn ouders kochten in 2005 deze voormalige boerderij aan de Rechterensweg 8 in Rouveen. Zij bouwden de boerderij tot de huidige groepsaccommodatie om, waar 2007 werd de gasten werden ontvangen. Jan en Ellen runnen met ontzettend veel plezier hun vakantieboerderij: “Het is zo leuk om iedere keer weer andere mensen te mogen ontvangen. De diversiteit aan mensen en het fijne contact maakt ons werk zo leuk.” De naam “Reezicht” komt voort omdat er in het gebied regelmatig reeën rondlopen in de weilanden. Wil je het zelf ervaren? Neem dan een kijkje op www.reezicht.nl

Contactgegevens

Vakantieboerderij Reezicht

voorzieningen

Ligging

  • Landelijk gelegen

Faciliteiten groepsaccommodatie

  • Terras
  • Tuin/Erf omheind