navigatie overslaan

Boerderij Eben Haezer

Ruik, hoor, zie en proef het landleven

Boer Wout en boerin Tineke van Dalfsen runnen samen met zoon Christiaan en schoondochter Mirjam de boerderij Eben Haezer midden in het natuurgebied aan de Postweg 2 in Staphorst. Naast de actieve boerderij heeft Eben Haezer een groepsaccommodatie en bed & breakfast. De geur van vers gemaaid gras, kippen die om je voeten scharrelen, een pasgeboren kalf dat af en toe van zich laat horen, een verblijf bij boerderij Eben Haezer is puur genieten. De frisgroene weilanden, grazende koeien en kakofonie van vogels zal ook jou goed doen. Net als het royale boerenontbijt dat ’s ochtends voor je klaarstaat. Zo ervaar je op ons platteland het ultieme landleven.

Groepsaccommodatie tot 16 personen

In de weekenden en vakanties fungeert Boerderij Eben Haezer voornamelijk als vakantiehuis en groepsaccommodatie. Tot 16 personen kunnen families of andere groepen hier een unieke ervaring opdoen. Voor 12 personen zijn er slaapplaatsen in de sfeervolle Hooiberg en 4 personen kunnen terecht in het karakteristieke ’t Huusie. De groep heeft volledige privacy, omdat zij de enige op het erf zijn. Voor jong en oud is er van alles te doen en te beleven op deze boerderij. Denk aan skelters trampoline, hooi hut, een speelveld, de familiefiets en meehelpen op de boerderij. Doordeweeks is het ook mogelijk om in een kleiner gezelschap een overnachting te boeken in een bed & breakfast vorm. Daarnaast is de locatie van Eben Haezer ook uitermate geschikt als vergaderruimte, voor dagrecreatie en educatieve doeleinden. Nog niet overtuigd? Dan raak je dat wel wanneer je de foto’s en sfeerimpressie op de website van Boerderij Eben Haezer hebt gezien.

Een gastvrije plek waar het goed boeren is

Persoonlijk, gezellig en kleinschalig zijn passende woorden om Boerderij Eben Haezer te omschrijven. De familie Van Dalfsen is ooit begonnen met de accommodaties met als doel om de verbinding tussen boer en burger tot stand te brengen, iets wat in deze tijd zeer actueel is. De familie Van Dalfsen is trots op de plek waar we wonen en werken. Met toewijding, liefde en aandacht wordt er gezorgd voor de dieren en weides. Kom zelf de boerenpassie en gastvrijheid ervaren. Je bent van harte welkom bij Boerderij Eben Haezer!

Contactgegevens

Boerderij Eben Haezer

voorzieningen

Ligging

  • Landelijk gelegen

Faciliteiten groepsaccommodatie

  • Bedlinnen aanwezig
  • Catering mogelijk
  • Handdoeken aanwezig
  • Terras
  • Tuin/Erf omheind