navigatie overslaan

Groepsaccommodatie - 't Olde Strik

De groepsaccommodatie in het Reestdal

Groepsaccommodatie t’ Olde Strik is gelegen op een prachtige plek midden in de natuur van IJhorst. Het pand heeft tot 1979 gefungeerd als een boerenbedrijf gerund door de familie Van der Woude en daarvoor door de familie Van Strik, waar de naam van de huidige groepsaccommodatie vandaan komt. In 1987 is boerderij geheel verbouwd en aangepast naar een groepsaccommodatie, die perfect geschikt is voor een gezellige weekend, midweek of week met je familie, klasgenoten, collega’s of (sport)vrienden.

Veel mogelijkheden voor groepen

De groepsaccommodatie heeft overnachtingsplekken tot 38 personen, die te verdelen zijn in verschillende overzichtelijke en sfeervolle ruimtes. Zo is er een ruimte voor 20, 12, 4 en 2 personen. De ruimtes zijn voorzien van ruime woon- en eetkamers. Daarnaast is er een groot afgeschermd speelveld waar volwassenen tot jonge kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Denk aan een volleybalnet, tafeltennistafel, speeltoestellen en er lopen ook vaak pony’s rondom het speelveld.

Bosrijke omgeving

Naast de vele mogelijkheden op de locatie is de omgeving ook nog eens prachtig. Vanaf ’t Olde Strik loop je binnen 200 meter het bos in. Daarnaast zijn er in de regio nog tal van mogelijkheden tot recreëren in de ruimste zin des woords. Deze groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor scoutinggroepen, sport-, jeugd- en personeelsverenigingen, families, vrienden, scholen en andere groepen. Bij ’t Olde Strik kom je terecht op een rustige plek in een karakteristieke omgebouwde boerderij met een prachtige omgeving. Interesse gewekt? Bekijk dan de website van Groepsaccommodatie 't Olde Strik voor de boekingsmogelijkheden.

Contactgegevens

Groepsaccommodatie - 't Olde Strik

voorzieningen

Ligging

  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Faciliteiten

  • Accommodatie huren
  • Sportveld

Wifi

  • Gratis Wifi