navigatie overslaan
Ontdek Staphorst.

5x start een activiteit

 • 2 minuten leestijd
 • 588 x bekeken

Ondernemen zit in het Staphorster DNA. Van een bezoek aan het gezellige winkelcentrum tot kennismaken met de cultuur en natuur van Staphorst. Deze pagina is jouw startpunt voor een activiteit in Staphorst.

 1. 5

  Museum Staphorst

  Laat je verrassen door de verhalen achter de streekdracht, sieraden, volkskunst en de kleurrijke boerderijen die nog steeds het straatbeeld van Staphorst bepalen. Kinderen ontdekken in de museumboerderij op speelse wijze onze tradities.

 2. 4

  De Veldschuur

  Zelf kaas maken of samen met een natuurfotograaf het perfecte plaatje schieten? Ontdek het fascinerende natuurgebied ‘Olde Maten’ vanuit De Veldschuur. Daar kun je het hele jaar terecht voor verrassende activiteiten.

 3. 3

  Bezoekerscentrum De Wheem

  Genieten van het Reestdal begint bij Bezoekerscentrum De Wheem. Dit is het begin- of eindpunt van fiets- en wandelroutes door het verrassende landschap. Ook is dit de plek om meer te weten te komen over het Reestdal.

 4. 2

  Winkelhart Staphorst

  Shoppen in Staphorst. Het winkelhart is de plek voor de dagelijkse boodschappen, luxe artikelen of even lekker struinen. Staphorst heeft de perfecte combinatie van een ruim winkelaanbod en gratis parkeren dichtbij de winkels.

 5. 1

  Kerkzicht

  Ontdek de invloed van de kerk op het Staphorster leven. Bezoek bij het informatiepunt van de Hersteld Hervormde dorpskerk de expositie ‘Kerk en volksleven’. Leer ook meer over de historie van de kerk en het huidige kerkelijke leven.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?