navigatie overslaan
Ontdek Staphorst.

5x eropuit met kinderen

 • 2 minuten leestijd
 • 1151 x bekeken

Ontdek Staphorst met het hele gezin. Voor kinderen is er van alles te beleven. En zeg nou zelf: wanneer jouw kinderen genieten, heb jij als ouder ook een fantastische dag. Van waterplezier in het zwembad tot een boswandeling met een alpaca. Wij zetten de beste tips om eropuit te gaan met kinderen in Staphorst voor je op een rij.

 1. 5

  Zwembad De Broene 'eugte

  Waterpret in eigen gemeente. Dobber relaxed rond, ravot met de kinderen of verbeter je conditie met baantjes trekken. Uitgezwommen? Leef je dan uit op de speelattributen buiten het zwembad.

 2. 4

  Kinderboerderij Samenzóo

  Slinger over de kronkelpaadjes en aai de dieren die je tegenkomt. De medewerkers en mensen met een verstandelijke beperking verzorgen ze met liefde en trots. Deze liefhebbers vertellen graag meer over de dieren.

 3. 3

  Boerderij Eben Haezer

  Beleef een dagje het boerenleven. Kom eieren rapen, trekker rijden, appels plukken of ravotten in het hooi. Kinderen raken niet uitgespeeld. De boerderij is de uitgelezen plek voor een uitje, feestje, excursie of familiedag.

 4. 2

  Zonnehorstpad

  Ontdek het leven op een biologisch-dynamische boerderij. Een speciale wandelroute leidt langs groenten, walnootbomen, bijen, kippen en varkentjes. Bekijk het bedrijf, beklim het heuveltje en beleef de echte kikkerpoel.

 5. 1

  Alpa Farm Rouveen

  Doe een ‘feed en greet’ met een alpaca. Laat dit Zuid-Amerikaanse dier uit je hand eten, maak een selfie en kom alles te weten over deze pluizige dieren. Tip: een boswandeling met een alpaca. Ga op pad met wat lekkers!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?