navigatie overslaan

Cabaret ant ende van de diek bij het Vergulde Ros

  • 3 minuten leestijd

Een unieke avond cabaret door een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld gezelschap. Een gezelschap van 6 personen bestaand uit enkele amateurs en enkele professionals op het podium in de verlengde Panorama Reestdal zaal achter Eetcafe Het Vergulde Ros. Het programma is heel gevarieerd, het bevat sketches, liedjes, typetjes, pleidooien, woordspelingen en interactie met het publiek.

Extra voorstelling ‘van der Klocht met haar Klucht’ – Cabaret ant ende van de Diek op vrijdag 17 november 2023!

Dank voor je interesse in de voorstelling ‘van der Klocht met haar Klucht’ – Cabaret ant ende van de Diek!

De kaarten voor de zaterdag 18 november 2023 zijn zo hard gegaan dat deze binnen 10 uur waren uitverkocht, hier had niemand rekening mee gehouden. Supergaaf natuurlijk dat er zoveel vertrouwen is, maar ook wel pijnlijk om vaak nee te moeten verkopen. Na beraad met de organisatie en de spelers is er hierom besloten om nóg een avond te organiseren. Deze avond is op de vrijdag 17 november 2023. Tijden zijn hetzelfde, voorstelling is hetzelfde, entourage is hetzelfde.

Zaal open 20.00 uur . Voorstelling : 21.00 uur

PERSBERICHT

De formatie Van der Klocht met haar Klucht bestaat uit en Marianne van der Klocht en Dirk Venema bekend van Boerenblond. Arjen Vos en Hendrik-Jan Bouwman zij hebben hun debuut samen op het podium deze avond. Frans Stapel een welbekende toneelspeler in IJhorst en Wilma Bouwman een talent in sketchjes over hedendaagse problematiek. Voor Arjen, Hendrik Jan , Frans en Wilma is het een soort thuisoptreden bij het Vergulde Ros. De cabaret avond is grotendeels in het Drents, Rieverst dialect. Het gezelschap zorgt voor een avond vol afwisseling en diversiteit.

Na afloop van het cabaret is er tijd voor napraten en gezelligheid . Met een DJ na afloop voor de gasten die nog even lekker willen swingen na afloop van het cabaret.

Er wordt momenteel hard geoefend. En buiten het geoefende is er ruimte om te improviseren wat zeker de verwachting is van dit gezelschap. De KLM komt er in voor verraadt Marianne van der Klocht alvast. Samen met Dirk Venema is zij overgebleven van de oude bezetting Boerenblond en verheugen zich enorm weer op de planken te staan met dit leuke gezelschap. Je moet ons niet vergelijken met vroeger. Wat blijft is de alledaagse en droge humor vertaald in herkenbare typetjes.

De voorstelling duurt twee keer 50 minuten met tussenin een pauze. En na afloop een en al gezelligheid in de Panoramazaal Reestdal bij Het vergulde Ros .

Kaarten zijn vanaf 11 Oktober online te bestellen via www.klochtklucht.nl

Aanvang van de avond is 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur.