navigatie overslaan

Een E-Stapfiets reserveren? Dat kan uitstekend bij E-Broezer Verhuur Mennink in IJhorst. Op deze pagina vind je meer informatie over de locatie en is het mogelijk om zeer eenvoudig online een prachtige E-Stapfiets te reserveren.

Over de locatie en tarieven

Deze E-Stapfiets wordt verhuurd door E-Broezer Verhuur Mennink. Het bedrijf is gevestigd aan de Heerenweg 13 in IJhorst. De E-Stapfietsen worden per dagdeel verhuurd. In de ochtend van 10:30 tot 14:00 uur (3,5 uur) en in de middag van 14:00 tot 17:00 uur (3 uur). In de beiden gevallen zijn de kosten € 37,50,- per dagdeel.

Handige info

  • Wij hanteren een minimale leeftijd van 12 jaar.
  • We vragen borg per reservering. Dit bedrag kan vooraf afgegeven worden.
  • Je rijdt een vaste route door de schilderachtige omgeving.
  • Voor iedereen die goed ter been is en aan het (fiets)verkeer kan deelnemen.
  • Een helm is niet verplicht. We adviseren wel een helm te dragen. Gelukkig hebben we leuke helmen voor je beschikbaar!

Schitterende routes door de omgeving

E-Broezer Verhuur Mennink heeft zes schitterende routes door de regio op papier gezet. De routes zijn – gratis – verkrijgbaar bij een reservering. De routes zijn voorzien van informatie over de omgeving en goede horeca onderweg. De route kan met een kaart als een app op de telefoon worden uitgelezen.

Reservering op maat

Wil je een hele dag een E-Stapfiets huren, staat jouw gewenste tijdstip er niet tussen of wil je meer reserveren dan beschikbaar in de reserveringsmodule? Of wil je een E-Stapfiets rit combineren met een arrangement of andere activiteit? Doe dan een verzoek bij een reservering op maat. Vul je naam, email, telefoonnummer en verzoek in. Dan wordt je zo snel mogelijk teruggebeld.

Reserveer een E-Stapfiets bij E-Broezer Verhuur Mennink