navigatie overslaan

Enjoy – Woon & Kado

Kersverse onderneemster

Joanne Engel leek het altijd al fantastisch om een eigen bedrijf te beginnen. Samen met haar man – die eigenaar is van het staalbedrijf Engel-Lastec BV in Staphorst – maakte ze plannen voor een winkel met woon- en cadeauartikelen. September 2022 werden de plannen gesmeed en slechts twee maanden later – na keihard werken - werd Enjoy – Woon & Kado aan de Ebbinge Wubbenlaan 9a in Staphorst geopend. Inmiddels is Joanne met haar team van iedere werkdag vol passie in de winkel bezig.

Breed assortiment

Op gebied van woondecoratie is er bij Enjoy – Woon & Kado eigenlijk alles wat je huis maar gezellig en stijlvol kan maken te vinden. In de gezellig opgezette winkel is alles dan ook makkelijk te vinden. “De keuze is reuze”, vertelt Joanne dan ook. Datzelfde geldt voor de cadeauartikelen. Denk aan kaarsen, sieraden, wijn, vazen, kussens en tassen. Alles voor een leuk en origineel cadeau kan je bij deze winkel terecht. “Mijn doel is om met de tijd mee te blijven gaan en te blijven vernieuwen”, vertelt Joanne als haar naar de strategie van de kersverse winkel wordt gevraagd.

Kinderhoek

De winkel heeft ook een gedeelte met artikelen voor kinderen. Voor de kleinere kinderen heeft Enjoy Woon & Kado een assortiment van het populaire merk Little Dutch. Prachtig speelgoed waar kinderen niet mee kunnen ophouden om mee te spelen. “Ik ben nog maar onlangs begonnen met mijn winkel, dus het is voor ons vooral zaak dat mensen te weten komen wat ze allemaal bij ons kunnen kopen”, vertelt Joanne.

Samenwerking met Engel-Lastec BV

De winkel van Enjoy – Woon & Kado is tevens een verlengstuk van de staalfabriek Engel-Lastec BV. De staalproducten die in de fabriek gemaakt worden zijn ook aan de winkel aan de Ebbinge Wubbenlaan te vinden. Denk daarbij aan stalen deuren of een kaarsenstandaard. Joanne: “Ik heb erg naar mijn zin in de winkel. Het is ook erg fijn om te merken dat de Staphorsters met je meedenken en het je gunnen. Ik heb klanten uit Staphorst, maar ook uit de wijde omgeving. Dat is erg leuk om te zien. Ik wil iedereen van harte uitnodigen om eens een kijkje te nemen bij Enjoy – Woon & Kado in Staphorst!”

Contactgegevens

Enjoy – Woon & Kado