navigatie overslaan

Bergerslag, De Echte Bakker

Heerlijke (streek)producten

Bergerslag, De Echte Bakker is een bakkerij met een hoge kwaliteit en is bekend vanwege hun streekproducten. Zo is hun Desem Vruchtenbrood in 2017 Nederland kampioen geworden, maar ook de Staphorster krenteweg, stoete, rolletjes en mik zijn onderdeel van het ruime assortiment. Het brood en banket wordt iedere dag vers gebakken in hun eigen bakkerij. Ook voor dagverse belegde broodjes – koud of warm – kan je bij deze winkel terecht. Met vijftien verschillende broodjes en veel soorten beleg is er voldoende keuze. De broodjes komen rechtstreeks uit de bakkerij, waardoor deze puur en eerlijk volgens een ambachtelijk recept gemaakt zijn.

Verscentrum Staphorst, de lekker-eten winkel

Bergerslag, De Echte Bakker maakt onderdeel uit een uniek concept: Verscentrum Staphorst. Aan de Ebbinge Wubbenlaan 5 zijn er maar liefst drie winkels onder één dak met één ingang te vinden. Naast de bakkerij maken ook Keurslager Bergerslag en Hilko Jonkman, de echte groenteman onderdeel uit van dit prachtige concept waarvan er slechts drie in Nederland te vinden zijn. Voor de klant ideaal, want die kan zowel de bakker, slager als groenteman onder één dak bereiken. Wat deze winkels ook bijzonder maken is dat zij voornamelijk regionale producten verkopen.

Een “Echte Bakker”

Bakkerij Bergerslag heeft het label “De Echte Bakker” gekregen, een naam die de winkel met trots draagt. Om deze titel te krijgen heb je een veel passie voor het vak nodig en moet de winkel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Roelof en Beertie Mulder hadden al Keurslager Bergerslag en in 2007 hebben zij de voormalige Bakkerij Heide overgenomen. De bakkerij werd verhuisd naar hetzelfde pand als de slagerij, wat het begin van Verscentrum Staphorst betekende. Ook heeft Bergerslag, De Echte bakker een eigen webshop, waar je 6 dagen per week en 24 uur per dag vers brood en banket kan bestellen en laten bezorgen. Meer weten? Neem dan gerust een kijkje op www.bergerslag.echtebakker.nl

Contactgegevens

Bergerslag, De Echte Bakker