navigatie overslaan

Installatiebedrijf H. Troost

Specialist in installatietechniek en loodgieterswerk

Installatiebedrijf H. Troost is al bijna 50 jaar een erkend specialist voor particulieren, bedrijven en aannemers op het gebied van installatietechniek en loodgieterswerk. Installatiebedrijf H. Troost pakken het werk in de breedste zin van het woord aan. Denk aan verwarming, cv-ketel, airco, ventilatie, sanitair en zinkwerk werkzaamheden. De focus ligt voornamelijk op service, onderhoud en reparaties verzorgen bij klanten in een straal van zo’n 25 kilometer rondom Staphorst.

Focus op duurzaamheid

In Nederland is er – mede door de verhoogde gasprijzen – een omslag gaande op het gebied van het verwarmen van de woning. Installatiebedrijf H. Troost heeft ook kennis van duurzame technieken. Installatiebedrijf H. Troost is bijvoorbeeld volledig erkend om warmtepompen en airco’s te plaatsen. Het bedrijf uit Staphorst houdt zich daar dan ook veelvuldig mee bezig. Maar ook het plaatsen van zonnepanelen is één van de specialiteiten van Installatiebedrijf H. Troost. Wil jij je huis verduurzamen? Dan is het een aanrader om contact te zoeken met Installatiebedrijf H. Troost.

Bekijk alle mogelijkheden op de website

De vader van Jan Troost is het bedrijf in 1974 gestart en sinds 1979 is Installatiebedrijf H. Troost te vinden aan de Industrieweg 11 in Staphorst. Naast het bedrijf was er lange tijd op dit adres ook nog een winkel gevestigd in huishoudelijke artikelen, die in 2004 is opgeheven. Wil je exact weten wat Installatiebedrijf H. Troost voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website: www.troost-installatie.nl

Contactgegevens

Installatiebedrijf H. Troost