navigatie overslaan

MooiStoer - Kinderkleding

Kinderkleding voor jongens en meiden

MooiStoer is een jong en fris bedrijf gevestigd aan de Meestersweg 1J in Staphorst. MooiStoer verkoopt kinderkleding voor jongens en meiden vanaf maat 92 t/m 177. Vanaf 2023 voegt de winkel babykleding aan haar assortiment toe. MooiStoer staat garant voor kwaliteitskleding met een modern en zeer divers aanbod. Denk daarbij aan kleding voor schoolgaande kinderen, maar ook aan kleding voor nettere gelegenheden. Bij MooiStoer kan iedereen slagen omdat er zowel in het laag, midden als hoog segment kinderkleding te koop is.

In 2019 begonnen

Eigenaresse Roelien Veijer – van der Haar leek het geweldig om haar eigen winkel te op te starten en ze is haar passie gevolgd. Na een intensieve voorbereiding zijn in augustus 2019 de deuren van haar winkel MooiStoer – kinderkleding officieel geopend. Roelien heeft de winkel vanaf nul opgebouwd en besteed veel aandacht aan de inkoop van haar kleding, zodat het aanbod in alle jaargetijden actueel blijft. Roelien komt zelf uit Staphorst en haar winkel is gevestigd in het gezellige dorpscentrum.

Zeer actief op social media

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod van MooiStoer – kinderkleding? Dan is het aanrader om het jonge bedrijf te volgen op Instagram of Facebook. Op deze social media kanalen wordt de nieuwe collectie geplaatst en zijn er ook regelmatig leuke acties te vinden. Is je interesse gewekt? Neem dan eens een kijkje in de mooie winkel van MooiStoer - kinderkleding. Roelien en haar collega’s helpen je graag met passend advies.

Contactgegevens

MooiStoer - Kinderkleding