navigatie overslaan

Knoll B.V.

We keep you moving forward

Dat is de missie van Knoll B.V. gevestigd aan de Achthoevenweg 40 in Staphorst. Bedrijven en particulieren kiezen voor Knoll B.V. omdat zij zorgeloos willen werken met machines. Knoll B.V. verkoopt producten van A-merken en biedt optimale service in drie werkgebieden: mechanisatie, baling & wrapping en tuin & park. Het bedrijf heeft langdurige dealerschappen en staat voor betrouwbaarheid. Knoll B.V. kan voor alle merken in hun showroom ook het onderhoud verzorgen. Het verlenen van de beste service en een lach op het gezicht van de klant is waar de medewerkers van Knoll B.V. naar streven.

Verkoop, reparatie en onderhoud

De oorsprong van Knoll B.V. ligt op het gebied van landbouw mechanisatie, denk aan de verkoop en reparatie van tractoren en bijbehorende machines. Nog steeds is Knoll B.V. een vaste partner voor veel trouwe klanten in de agrarische sector. In 1985 heeft het bedrijf de afdeling Tuin & Park aan het assortiment toegevoegd. Hier kunnen zowel particulieren als bedrijven alles kopen op het gebied van machines voor het onderhouden van de tuin. De afdeling Baling & Wrapping bestaat uit het maken en ontwikkelen van balenpersen en wikkelaars, wat volledig in eigen huis wordt uitgevoerd. Met deze tak opereert Knoll B.V. internationaal en deze specialistische machines worden in zestig verschillende landen verkocht.

Klaar voor de toekomst

Knoll B.V. heeft een rijke historie en is altijd een familiebedrijf geweest. In 2019 is het bedrijf verhuisd van Rouveen naar Staphorst. In het nieuwe pand met een prachtige showroom en werkplaats is Knoll B.V. klaar voor de toekomst. Verkoop, reparatie en onderhoud worden voor de drie bedrijfstakken deskundig uitgevoerd. Maar ook online is het bedrijf klaar voor de toekomst. Voor de afdeling Tuin & Park hebben zij ook een prachtige webshop Knoll Tuinmachines waar het volledig aanbod te zien en te koop is.

Contactgegevens

Knoll B.V.