navigatie overslaan

Foto Boessenkool

Klederdrachtfotografie

Ben je op bezoek in Staphorst en wil je een passend aandenken meenemen? Dan is een uitje naar Foto Boessenkool aan de Muldersweg 5 in Staphorst een goed idee. Met het gezin, familie of vrienden kan jij je daar laten fotograferen in echte Staphorster klederdracht. De fotospeciaalzaak heeft authentieke klederdracht in huis voor volwassenen tot de allerkleinsten. De bezoekers worden met aandacht aangekleed zoals de klederdracht door Staphorsters wordt gedragen. En dat maak je in geen enkel ander bedrijf mee. Kom je met een groep, dan is het wel verstandig om van te voren even te reserveren. Ook met minder personen wel even afspreken. De foto’s worden gemaakt in een panoramastudio. Een prachtig aandenken van jouw bezoek aan Staphorst!

Fotospecialist

Maar Foto Boessenkool is veel meer dan alleen klederdrachtfotografie. Deze fotospeciaalzaak kan je namelijk ook inzetten voor pasfoto’s, portretfoto’s, en familiefoto’s. Maar ook heeft het Staphorster bedrijf een fotosprintservice en is het mogelijk om foto’s uit te vergroten of aan te passen. Kortom Foto Boessenkool is al zo’n 50 jaar een echte fotospeciaalzaak in Staphorst.

Chapellerie Hoedenwinkel

In hetzelfde pand als Foto Boessenkool is ook hoedenwinkel Chapellerie te vinden. Chapellerie is de meest Noordelijke hoedenspeciaalzaak van Nederland. Deze hoedenwinkel heeft een heel breed assortiment aan hoeden, waardoor mensen uit het hele land naar deze winkel afreizen voor een passende hoed voor een kerkdienst, feestje of andere gelegenheid. Foto Boessenkool en Chapellerie Hoedenwinkel hebben beiden een eigen ingang. Wil je een authentieke Staphorster hoedenwinkel en fotospeciaalzaak met klederdrachtfotografie bezoeken? Kom dan naar de Mulderweg 5 in Staphorst.

Contactgegevens

Foto Boessenkool