navigatie overslaan

CompuStore

Alles voor jouw computer

Voor alle computer gerelateerde producten kan je terecht bij CompuStore, die zowel een vestiging aan de Industrieweg 11 in Staphorst als in Dalfsen heeft. CompuStore verkoopt computers denk aan desktops, laptops en tablets, maar ook alle bijbehorende accessoires zoals printers, kabels, cartridges, toetsenborden en netwerkapparatuur. Maar CompuStore is veel meer dan een winkel alleen, want het bedrijf staat bij de bewoners in de Gemeente Staphorst ook bekend om hun goede supportafdeling.

Service staat voorop

Wanneer een klant een vraag heeft over de computer, accessoires of het netwerk dan zien de medewerkers van CompuStore het als een uitdaging om de klant niet eerder los te laten wanneer die volledig geholpen is. Bij deze computerzaak staat goede service voorop en dit doen zij door zowel in de winkel als waar nodig aan huis ondersteuning te bieden. Daarnaast verzorgt CompuStore ook reparties van de producten. Doordat CompuStore een vrij klein bedrijf is, zijn de lijnen met de klant kort en kan er snel geschakeld worden.

Voor de particulier en kleinbedrijf

CompuStore is in 2008 ontstaan doordat er een steeds meer vraag kwam voor een specialistisch computer gerelateerd bedrijf voor particulieren en de ZZP’ers in de regio Staphorst. Het moederbedrijf is Bloemert ICT, die zich bij de oprichting van CompuStore volledig ging richten op de zakelijke markt. De twee bedrijven werken nog steeds goed met elkaar samen. Sinds 2009 is CompuStore gevestigd aan de Industrieweg in Staphorst, waar Roelof Slager het bekende gezicht is. Sinds 2012 heeft CompuStore ook een vestiging in aan de Prinsenstraat 5D in Dalfsen die gerund wordt door Bert van der Sluis.

Contactgegevens

CompuStore