navigatie overslaan

Welkoop Staphorst

Praktisch aanbod

Welkoop Staphorst is één van de 160 Welkoop winkels in Nederland Tegelijkertijd zijn we onderdeel van Coöperatie De Eendracht in Rouveen dit betekent dan ook dat wij een franchise winkel zijn. Welkoop heeft een rijke historie, aangezien het in 1899 al gestart is als een agrarische coöperatie. Tegenwoordig hebben de winkels een zeer ruim en uitgebreid aanbod met onder andere artikelen voor tuin, dier, werkkleding en schoeisel. Ook staan de Welkoop winkels bekend om hun goede advies, waar ze particulieren goed op weg kunnen helpen bij hun huisdieren of werkzaamheden in de tuin. In 2021 werd Welkoop voor de achtste keer uitgeroepen tot beste dierenspeciaalzaak van Nederland.

Speciaal voor Staphorst

Waarbij de meeste Welkoopvestigingen de focus van agrarische winkel hebben verlegd naar de tuin en huisdieren, legt Welkoop Staphorst nog steeds de nadruk op boeren, die ruimschoots in de regio te vinden zijn. Er zijn naast standaardproducten voor in de tuin en huisdieren, veel producten te vinden die gebruikt worden in de veehouderij. Ook zijn er lokale spullen te vinden bij deze winkel zoals coöperatievoer van de Eendracht en eieren van Piel uit Rouveen. Ook regelt Welkoop Staphorst reparaties van kleding en machines, waarbij wordt samengewerkt met lokale ondernemers.

Al bijna 25 jaar oplossingsgericht

In 2023 zit de Welkoop al 25 jaar in Staphorst. De winkel heeft een echte regiofunctie gekregen. Een jong team met ervaring en deskundigheid kenmerkt de Welkoop in Staphorst. Een mooi voorbeeld is Albert Russcher, die al 23 jaar één van de gezichten in de winkel is. Naast de winkel heeft Albert thuis ook nog een boerderij, waardoor hij in de winkel weet waarover hij praat. Oplossingsgericht is waar Welkoop Staphorst voor staat. “We doen er alles aan om klanten tevreden de winkel uit te laten gaan. Hebben we een product niet, dan regelen we wel wat om het toch voor elkaar te krijgen en zorgen we ervoor dat de klant tevreden de deur uit gaat”, aldus Jaron Potuyt, die tegenwoordig samen met Albert en Harmke de leiding hebben binnen het bedrijf.

Contactgegevens

Welkoop Staphorst