navigatie overslaan

K.F. Vloedgraven Textiel

Sinds 1844 in de textiel

Rond 1844 is de eerste winkel van Vloedgraven opgericht. Sinds 1904 is de winkel gevestigd aan de Gemeenteweg 101, met als eigenaar Frans Vloedgraven. In 1930 is de winkel overgenomen door zoon Koob, vandaar de naam K.F. Vloedgraven. Nog steeds is K.F. Vloedgraven Textiel een familiebedrijf. Alles op het gebied van textiel is in deze winkel te vinden. Denk aan een lapje stof, fournituren, ondergoed tot huishoud- en bedtextiel. Ook heeft de winkel een groot assortiment aan eigentijdse baby- en kinderkleding in de maten 44 t/m 176 waarin zij vanaf 2008 flink zijn uitgebreid.

Folklore en authentieke stoffen

K.F. Vloedgraven Textiel heeft alles op het gebied van textiel. Wanneer er iets niet op voorraad is, zullen zij er alles aan doen om zo snel mogelijk te leveren. Ook kan je er alles vinden waar Staphorster textielwinkels om bekend staan: de folklore en authentieke stoffen die worden gebruikt bij de klederdracht. Door hun jarenlange ervaring en netwerk binnen de Staphorster gemeenschap gebruiken veel mensen K.F. Vloedgraven als hun adres voor de aanschaf van folklore en authentieke stoffen. Maar door hun brede assortiment aan stoffen en kinderkleding weten ook mensen uit de gehele regio deze winkel met hun rijke historie te vinden.

Overzichtelijke winkel

In deze overzichtelijke textiel- en kledingwinkel wordt je altijd gastvrij ontvangen en uitgebreid geholpen. Door de gratis parkeermogelijkheid voor de deur is een bezoek zo gemaakt. Wil je alles weten over het assortiment? Neem dan een kijkje op de Facebook- of Instagrampagina van K.F. Vloedgraven.

Contactgegevens

K.F. Vloedgraven Textiel

  • Adres Gemeenteweg 101
    7951 CG Staphorst
  • telefoon 0522-461344