navigatie overslaan

Vishandel Timmerman

Van groot tot klein is deze vis een festijn

Vishandel Timmerman is gevestigd in Genemuiden en verkoopt met hun rijdende winkels verse vis op marktpleinen in de regio. Vishandel Timmerman staat bekend om hun zeer ruime assortiment. Uiteraard maakt de gebakken en gerookte vis deel uit van het assortiment, maar de klant kan bij deze viswinkel ook terecht voor meer exclusievere producten, die je niet bij iedere viswinkel kan krijgen. Daarnaast verkoopt Vishandel Timmerman complete vismaaltijden en visschotels. Kortom: bij Vishandel Timmerman kan iedere visliefhebber slagen.

In Staphorst en Rouveen

Vishandel Timmerman komt met hun rijdende winkels graag naar de Gemeente Staphorst. “De mensen zijn erg spontaan en staan altijd open voor een praatje”, aldus de familie Timmerman. Op dinsdagen en vrijdagen is Vishandel Timmerman met hun rijdende winkels op het Marktplein van Staphorst te vinden. Op donderdagen verkoopt het bedrijf uit Genemuiden haar verse vis op het Kerkplein in Rouveen.

Al generaties lang verstand van vis

De oorsprong van dit bedrijf ligt al in 1880. De familie Timmerman zijn begonnen als bedrijfsvissers op de Zuiderzee. Toen de Afsluitdijk kwam ging de focus meer naar de handel van vis. Met hun ervaring en netwerk kan Vishandel Timmerman hoge kwaliteit vis leveren. Het bedrijf koopt nog steeds haar producten rechtstreeks van de visser. Met hun eigen fileerhal en rokerij kunnen zij bereiding volledig in eigen huis verzorgen. Wil je meer weten over Vishandel Timmerman en hun assortiment? Kijk dan op website Vishandel Timmerman.

Contactgegevens

Vishandel Timmerman