navigatie overslaan

vandenBosch oogmode

Vakkundige opticien in Staphorst en Nieuwleusen

Als je een bril of contactlenzen nodig hebt, dan is het fijn om geadviseerd en geholpen te worden door vakspecialisten. vandenBosch oogmode is dé opticien in Staphorst en Nieuwleusen, die het beste voor heeft met jouw ogen. Zij zullen jou te allen tijde goed adviseren en helpen bij de juiste keuze met de meest geavanceerde oogmeetapparatuur. Een goede bril met brillenglazen of een set contactlenzen van diverse topmerken zijn bij vandenBosch oogmode volop te vinden.

Brillen en zonnebrillen voor volwassenen en kinderen

Ben jij op zoek naar een bril die aan de hoogste kwaliteitseisen moet voldoen en vindt jij mode en comfort zeker belangrijk? Dan ben jij bij vandenBosch oogmode aan het juiste adres, waar een ruim aanbod brillen en zonnebrillen in diverse stijlen en vormen te vinden is. Denk aan de kwaliteitsglazen van het merk Zeiss. Tevens is vandenBosch oogmode dealer van het merk Lindberg. Dat zijn lichtgewicht titanium monturen met een tijdloze uitstraling. Kinderen zijn overigens net zo belangrijk. Daarom heeft vandenBosch oogmode ook hippe en stevige kinderbrillen in trendy kleuren.

Contactlenzen speciaal op maat gemaakt

Kamp jij met een zichtprobleem, maar vindt jij een bril niet mooi of onpraktisch. Ook daarvoor kan jij terecht bij vandenBosch oogmode. Om jou de ideale contactlens te kunnen aanbieden voor elk visueel probleem, perfect aangepast aan de vorm van jouw ogen en aan jouw levensomstandigheden, werkt vandenBosch oogmode nauw samen met de grootste leveranciers van lenzen en vloeistoffen.

Van den Bosch Brillen & Lenzen is gevestigd aan de Gemeenteweg 77 in Staphorst. Ook heeft deze brillen en lenzen specialist een vestiging in Nieuwleusen, die te vinden is aan de Grote Markt 21 A.

Contactgegevens

vandenBosch oogmode