navigatie overslaan

Roël B.V.

Bijzondere entree

Roël B.V. is absoluut geen standaard winkel, want de verkoop van een breed scala aan producten vindt plaats in een prachtige Staphorster boerderij. Het assortiment van Roël B.V. is net als de locatie uniek te noemen. De winkel heeft van alles te koop op het gebied van woondecoratie, speelgoed, souvenirs en houtartikelen. Veel van deze artikelen koop je niet in een standaard winkel, waardoor Roël B.V. voor de Staphorsters en zeker ook toeristen een graag bezochte winkel is. En eigenlijk alleen al vanwege de bijzondere locatie is het de moeite waard om aan Roël B.V. een bezoek te brengen.

Breed assortiment

Ben je op zoek naar spullen om je woning meer sfeer te geven? Dan kan je bij Roël B.V. uitstekend slagen met gezellige lampen, kaarsen, bloemen en andere decoratie die jouw woning kunnen opfleuren. Ook voor leuke cadeautjes en souvenirs voor een verjaardag of voor een specifiek thema als vader- of moederdag kan je bij Roël B.V. terecht, zodat je zeker niet standaard voor de dag komt. Aangezien je er ook speelgoed voor kleine tot grote kinderen kan kopen is Roël B.V. een winkel met een zeer breed assortiment te noemen.

Begonnen met houten speelgoed

Naast het eerder genoemde assortiment ligt de oorsprong van Roël B.V. bij de verkoop van houten producten zoals speelgoed. Deze houtwaren werden destijds in fabriek van Houtindustrie Slager gemaakt. Sinds de start van Roël B.V. in 1980 is er veel verandert en is de winkel nu veel meer dan alleen houten speelgoed. De unieke locatie is nog steeds hetzelfde gebleven. De typische Staphorster boerderij met de winkel van Roël B.V. is te vinden aan de Gemeenteweg 46.

Contactgegevens

Roël B.V.