navigatie overslaan

Phone House Staphorst

De beste deals met onafhankelijk advies

De Phone House heeft sinds 2014 een vestiging in Staphorst. Bij een Phone House vestiging vind je alle telefoons, sim only’s en abonnementen voor mobiel en thuis. Phone House is onafhankelijk en dar kan de klant van profiteren. Zo kan je bij Phone House abonnementen afsluiten of verlengen bij alle providers. Ook kan het bedrijf de klant perfect adviseren voor de telefoon of type abonnement wat het beste bij je past. Doordat Phone House een grote en landelijke franchiseketen is, kunnen zij vrijwel alle merken en modellen van mobiele telefoons tegen het voordeligste tarief leveren.

Warme winkel

De Phone House vestiging in Staphorst is gevestigd aan de Bergerslag 11. In 2020 heeft de huidige eigenaar Richard Lok de winkel overgenomen en flink verbouwd. “We hebben geïnvesteerd in gastvrijheid en sfeer met onder andere een gezellige boomstaftafel”, vertelt Richard. Het Phone House team in Staphorst bestaat uit vier mensen. Stan en Leon staan bekend om hun kennis van zaken en zijn de gezichten in de verkoop. Daarnaast zijn Richard en zijn vrouw Christa ook volop in de winkel te vinden. Daarnaast heeft de Phone House een perfecte locatie in het centrum, waarbij de klant praktisch voor de deur gratis kan parkeren.

Problemen oplossen

Klanten van jong tot oud weten de Phone House in Staphorst te vinden. “Staphorst is een bijzonder dorp, want iedereen wordt gerespecteerd en het commitment naar elkaar is enorm groot. En dat laatste zien wij ook terug aan onze vaste klantenkring”, aldus Richard. De Phone House in Staphorst werkt oplossingsgericht. Klanten komen met een probleem binnen. Dat kan zijn een telefoon die niet werkt tot het vinden van het juiste abonnement. De Phone House zal er alles aan doen om de problemen te verhelpen en de klant te ontzorgen. “Een nee komt bij ons praktisch nooit voor”, sluit Richard af.

Contactgegevens

Phone House Staphorst