navigatie overslaan

Optiek Staphorst

De nieuwste mode

Aan de Ebbinge Wubbenlaan 4a stap je binnen bij Optiek Staphorst. In deze optiekwinkel is alles op het gebied van brillen en lenzen te vinden. Herenbrillen, damesbrillen, kinderbrillen tot zonnebrillen van de nieuwste modellen zitten in het assortiment van deze moderne winkel. Uiteraard kunnen de klanten ook kiezen voor contactlezen, die tegenwoordig met plezier – zonder last van de ogen te krijgen – gedragen kunnen worden. Optiek Staphorst is van alle markten thuis; brillen en lenzen van hoog tot laag segment met een goede prijs-kwaliteit verhouding zijn hier te koop.

Kwaliteit en service

Jenny van Zanten is sinds 1995 het bekende gezicht bij Optiek Staphorst. Bij deze kleine optiekzaak kan de klant nog rekenen op persoonlijk contact. Kwaliteit en service zijn volgens eigenaresse Jenny de belangrijkste uitgangspunten. Service wordt onder andere verleend door reparaties uit te voeren, maar ook door zorgvuldig en eerlijk te zijn. “Wanneer een bril niet staat moet je dat ook kunnen zeggen, want eerlijkheid duurt het langst. Iedereen moet bij Optiek Staphorst kunnen slagen”, aldus Jenny.

Starten met een oogmeting

Een oogmeting is een belangrijk startpunt wanneer je denkt een bril of lenzen nodig te hebben. Maak van te voren een afspraak voor een oogmeting bij Optiek Staphorst, zodat de medewerker ook de juiste tijd voor je heeft. Vervolgens begint eventueel het proces om de bril of lenzen te vinden die het best bij jou passen. Optiek Staphorst staat voor vernieuwend, want zo is in juni 2022 nog de complete kleurstijl vernieuwd. Interesse om een kijkje te nemen? Optiek Staphorst is naast de reguliere openingstijden van dinsdag t/m zaterdag ook op donderdagavond geopend.

Contactgegevens

Optiek Staphorst