navigatie overslaan

Meesters Tweewielers

Een compleet assortiment

Meesters Tweewielers heeft een zeer compleet assortiment aan fietsen. Voor de aankoop van je elektrische fiets, racefiets, mountainbike, stadsfiets of kinderfiets kan je bij dit familiebedrijf terecht. Meesters Tweewielers is dealer van veel grote merken, die op hun website en webshop te vinden zijn. De medewerkers van Meesters Tweewielers zijn liefhebbers van fietsen en dat stralen zij op de klant uit. Daarnaast heeft Meesters Tweewielers een groot assortiment aan bijbehorende accessoires en beschikken zij over een professionele zadelmeting. Zo kan het juiste zadel bij de klant worden gevonden met als doel om het fietsplezier te verhogen. Naast de verkoop van nieuwe en tweedehandse fietsen, is het ook mogelijk om fietsen te huren aan de Gemeenteweg 130 in Staphorst. Ideaal voor bijvoorbeeld toeristen of voor vriendengroepen om met een mountainbike eropuit te trekken.

Specialist in E-bikes

“De aanschaf van de eerste fiets is voor ons niet het belangrijkste, het gaat erom dat de klant ook de tweede fiets bij ons koopt. Dat geeft onze klanttevredenheid aan”, vertelt eigenaar Henk Meesters. In hun eigen werkplaats geven de ervaren monteurs alle fietsen de topservice die ze verdienen. Ook voor reparatie en onderhoud weet de trouwe klantenkring de weg naar Meesters Tweewielers al jaren te vinden. Meesters Tweewielers heeft zich meer en meer gespecialiseerd in E-bikes. Ook dat is in de werkplaats terug te vinden, waar de vijf werkplekken zo zijn ingericht dat elektrische fietsen ingelezen en geüpdatet kunnen worden om zo tot een optimaal resultaat van jouw rijplezier te komen.

Al ruim 90 jaar het adres voor fietsplezier

Meesters Tweewielers is een familiebedrijf begonnen in 1928. In 1987 werd het bedrijf overgedragen aan de derde generatie. Veel kennis, persoonlijke aandacht en goede monteurs zorgen ervoor dat Meesters Tweewielers niet alleen door de Staphorsters, maar door mensen uit de hele regio wordt gevonden. Van laag, midden tot hoog segment fietsen zijn bij Meesters Tweewielers te koop. Jaarlijks breidt het bedrijf in de winterperiode haar assortiment met de verkoop van schaatsen en vuurwerk verder uit.

Contactgegevens

Meesters Tweewielers