navigatie overslaan

J. Kooiker Stoffen Textiel

Geen NEE te koop

Bij J.Kooiker Stoffen Textiel in Staphorst is alles te koop op het gebied van stoffen, textiel en kleding. Een breed assortiment is dan ook zachtjes uitgedrukt en "nee" verkopen daar doen Jan en Lijsje kooiker niet aan. Het assortiment bestaat onder ander uit klassieke dames- en herenkleding, werkkleding, beenmode, onderkleding, stropdassen, bedtextiel, een uitgebreid assortiment aan kinderkleding en een petten afdeling. Maar je kunt er ook terecht voor kleinvakartikelen en breiwol.

Specialist in Staphorster Stoffen

J.Kooiker Stoffen Textiel is in 1844 ontstaan vanuit het Vloedgraven Textielbedrijf. Kooiker Stoffen Textiel werd gevestigd aan de Gemeenteweg 197 in Staphorst en ging deze winkel zich in eerste instantie voornamelijk focussen op de Staphorster Stoffen. Dat zijn de speciale stoffen waar de authentieke klederdracht van wordt gemaakt. J.Kooiker Stoffen Textiel mag op het gebied van Staphorst en modestoffen een absolute kenner genoemd worden.

Handig met naald en draad

Lijsje Kooiker kan goed omgaan met naald en draad en naait in opdracht voor klanten in de regio, zoals slopen, schorten, karbiezen, gordijnen etc. Maar de originele Staphorster klepbroek maken is voor haar ook geen probleem. Vanwege hun enorme assortiment met authentieke stijl weten klanten uit heel Nederland deze textielwinkel te vinden en is een bezoek aan J.Kooiker Stoffen Textiel meer dan de moeite waard.

Contactgegevens

J. Kooiker Stoffen Textiel

  • Adres Gemeenteweg 197
    7951 CK Staphorst
  • telefoon 0522-461365